Na današnji dan
2011
Vicious Rumors izdajo svoj deseti album Razorback Killers
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

4. 4. 2014

Sarcasm in Metalsteel v Kadilnici Of Death

Dirty Skunks sporočajo: »Začel se je tradicionalni aprilski Orto Fest, na katerem bo kakopak sodelovala tudi Kadilnica Of Death. V četrtek, 10. 4., se namreč v Orto Bar vračajo staroste slovenskega thrash metala Sarcasm in neustavljiva medvoška heavy metal sila, znana pod imenom Metalsteel!
Sarcasm je zasedba z dolgim stažem, katere delovanje sega v daljno leto 1987. Njihov aktualni album z naslovom Thrash je izšel decembra in vsem tistim, ki ga do dotičnega koncerta še ne boste uspeli slišati, bodo Sarcasm pripravili predstavitev, ki vam bo odpihnila gate!
Od osnovnošolskih začetkov Metalsteel je minilo že dobro desetletje, fantje in dekle pa imajo pod pasom že štiri studijske plošče, album v živo, nešteto koncertov širom Evrope ter se upravičeno uvrščajo v vrh slovenske metal scene. Marca letos so izdali svoj peti dolgometražni album z naslovom This Is Your Revelation, kaj vse plošček ponuja, pa se lahko na lastna ušesa prepričate na koncertu v Orto Baru, kjer ga bodo Metalsteel odigrali v celoti!
Ker gre za dogodek, velik za dva, smo se odločili, da izjemoma nekoliko dvignemo tudi vstopnino. A ta kljub dvojni vrednosti dogodka ne bo podvojena, temveč bo znašala le 6 €, za tiste s člansko izkaznico pa je vstopnica seveda brezplačna.
Kadilnica Of Death kot ponavadi v svoj kovinski objem vabi od 21h dalje, ob isti uri pa se bodo odprla tudi vrata koncertne dvorane v zgornjem nadstropju Orto Bara, saj imata oba nastopajoča banda pripravljen kar zajeten repertoar!« /J.G./
SORODNE VSEBINE:
29. 9. 2004Metal Camp 2004 / Reportaže
KONCERTI & FESTIVALI
28. 3. 2024
Inferno Metal Festival 2024
Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene, Oslo, Norveška
28. 3. 2024
KoD: Glista, Prototype 5, Black Camo
Menza pri koritu, Metelkova, Ljubljana
29. 3. 2024
Šišmiš razpaljotka vol. IV: Vulvathrone, Morywa, Sovrag
Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor
29. 3. 2024
Penitenziagite, Guattari, Relentless Youth
Mostovna, Solkan, Nova Gorica
30. 3. 2024
Dark Easter Metal Meeting 2024
Backstage, München, Nemčija
30. 3. 2024
Ceppino Death Fest Vol. 3
Black Inside, Lonate Ceppino, Italija