NOVICE

20. 1. 2020

Kot verjetno že veste, se bo letos ponovila turneja z imenom Europe Under Black Death Metal Fire, v okviru katere si oder delijo Suffocation, Belphegor in Hate. Turneja se bo imenovala Europe Under Black Death Metal Fire II, karavana pa se tokrat ne bo ustavila v Sloveniji, vendar v njeni neposredni bližini, in sicer 7. marca v Zagrebu, kjer bodo kot predskupina nastopili tudi domači death metalci Carnifliate. To pa ne bo edini nastop Velenjčanov v okviru te turneje, kajti naslednji dan potujejo s celotno karavano še v Benetke, en dan kasneje pa še na Dunaj.

31. 12. 2019

Vulvathrone in Carnifliate so združili moči za skupen nastop v Klubu Gromka na Metelkovi, ki bo v četrtek 16. januarja. Vulvathrone bodo predstavili svoj svež plošček Whoreification, medtem ko bodo tudi Carnifliate promovirali svoj nedavno izdan drugi studijski album Disgusting Festivities. Grind žurka zagotovljena!

5. 11. 2019

Velenjska death metal zasedba Carnifliate je prejšnji mesec v samozaložbi izdala svoj drugi studijski album Disgusting Festivities, ki ga celega ponuja v posluh na Bandcampu.
5. 6. 2019

Dirty Skunks sporočajo: »Sicer smo s tekočo sezono nameravali zaključiti prej, a prišla je priložnost, ki smo jo preprosto morali izkoristiti. Za udaren konec 7. sezone Kadilnice of Death bodo tako na sredin extra večer poskrbeli nizozemski melodični death metalci For I Am King, katerih ime je nekoliko zavajajoče, saj jim na čelu kraljuje vokalistka.
Za ogrevanje bodo poskrbeli naši stari znanci, neusmiljeni brutalci Carnifliate iz Velenja.
Cena vstopnice za koncert v zgornjem nadstropju lokala znaša standardnih 6 € oziroma brezplačno s KoD člansko izkaznico.«

5. 12. 2018

Slovenski death metalci Carnifliate bodo drugo leto v avgustu nastopili na priznanem avstrijskem underground festivalu Kaltenbach Open Air. Gre za 14. edicijo festivala, ki vsako leto ponuja pester nabor bandov iz različnih ekstremnih žanrov metala. Poleg Velenjčanov bodo drugo leto nastopili:

ENSLAVED - Progressive Viking Metal, NOR
CARPATHIAN FOREST - Black Metal, NOR
PESTILENCE - Death Metal, NED
VOMITORY - Death Metal, SWE
SINISTER - Death Metal, NED
AVULSED - Death Metal, ESP
EVIL INVADERS - Speed Metal, BEL
WIEGEDOOD - Black Metal, BEL
DORNENREICH - Dark Metal, AUT
GUTALAX - Gore Grind, CZE
SPASM - Gore Grind, CZE
AZAGHAL - Black Metal, FIN
UNFATHOMABLE RUINATION - Death Metal, ENG
DISTILLATOR - Thrash Metal, NED
VENDETTA FM - Groove Metal, ESP
EWIG FROST - Crustcore, AUT
THEOTOXIN - Blackened Death Metal, AUT
INTERREGNUM - Viking Death Metal
VARGSRIKET - Black Metal, AUT
ROTTEN COLD - Grindcore, AUT
CARNIFLIATE - Brutal Death Metal, SLO
TRUST NO1 - Death Metal, AUT
RICHTHAMMER - Death Metal, AUT
LEHM - Post Doom Metal, AUT

14. 9. 2018

Velenjska death metal zasedba Carnifliate je razkrila naslovnico drugega studijskega dolgometražca, naslovljenega Disguisting Festivities, naredil pa jo je Alexander Eastman (Consume).

Kaj več o albumu zaenkrat ni znanega, bojo pa Carnifliate nov material verjetno predstavili na letošnjem Smallfestu, saj v sklopu festivala 6. oktobra igrajo s Tooth in the Sky v Mladinskem centru Šoštanj. Na Smallfestu med drugim letos igrajo tudi Cordura (13. oktobra). Celoten festivalski program je objavljen tukaj.

27. 3. 2018

Velenjski grind/death metalci Carnifliate, ki se s Snøgg trenutno mudijo po Romuniji, turnejo pa bodo zaključili na Hrvaškem, so pred nedavnim objavili besedilni video za single Compel Insemination.14. 9. 2016

V klubu Jedro se z oktobrom zopet začenja koncertna sezona. Tokrat bodo na 3. ediciji minifesta METAL MED VODAMI, ki bo 7. 10. 2016 ob 21:00, nastopili folk metalci ZARIA, old school black/thrash trio HELLSWORD in velenjski death metal razgrajači CARNIFLIATE. Vabljeni torej na raznolik žanrski ropot, za katerega boste odšteli pičlih 5 eur.

8. 4. 2016

V Ambasadi ŠKM Beltinci danes igrajo slovenske death metal skupine Abolished, Vasectomy in Carnifliate! Slednji bodo predstavili pred nedavnim izdani prvenec z naslovom Slaughterlust.

Časovnica:

21:00 vrata
21:30 ABOLISHED
22:30 VASECTOMY
23:30 CARNIFLIATE

Dogodek je namenjen članom kluba, včlanite pa se lahko pri vhodu! Članarina znaša 4 evre. Več o dogodku in nastopajočih lahko preberete v našem napovedniku ali na Facebooku. Vabljeni!

22. 3. 2016

Velenjska death metal zasedba Carnifliate je prejšnji teden izdala prvenec Slaughterlust, ki ga v celoti ponuja v posluh na Youtubu.

Na Slaughterlust so naslednji komadi:
Intro
Mochvara
Battered by rodents
Blood on my tombstone
Enjoyed self-mutilation
God's cock
Vaginal frostbite
Gorest
Rikilejk
Slaughterlust

22. 10. 2015

Carnifliate predstavljajo komad Blood on my tombstone, ki se nahaja na prihajajočem prvencu velenjskih death metalcev.

30. 4. 2015
Dirty Skunks sporočajo: »Na prvi majski četrtek, 7. 5., bosta Orto Bar zatresla dva slovenska metal banda, ob imenih katerih se je zlomilo največ jezikov in zatipkalo nešteto urnih prstov. Kranjski Penitenziagite rohnijo po koncertnih dvoranah že enajst let, kljub dolgoletni glasbeni kilometrini pa je zasedba v vsem tem času uspela izdati le dva dema, medtem ko so njeni oboževalci stradali ob pomanjkanju kvalitetnih studijskih posnetkov. Vse to pa se je letos aprila končno spremenilo z izidom studijskega prvenca Humanity Galore! Gre za brutalno kombinacijo materiala, ki ga je zasedba ustvarila tekom dobre dekade delovanja, kako plošček zveni, pa boste lahko okusili v živo na koncertu v zgornji dvorani Orto Bara! Carnifliate je mlada velenjska zasedba, ki odrsko kilometrino nabira šele kaki dve leti, a s tem pridno pridobiva na prepoznavnosti in popularnosti. Na spletu boste težko našli avdio ali video material, s katerim bi se band lahko pokazal v pravi luči, toda fantje in dekle že napovedujejo svoje prve studijske posnetke, ki naj bi izšli kmalu! Vrata zgornje dvorane bomo odprli ob 21:30, ko bodo oder počasi že zavzeli Carnifliate in zagnali večer brutalizacije ter s svojo predstavitvijo osrednjeslovenski publiki ogreli občinstvo. Ogrevanja pa boste vsekakor potrebni, saj Penitenziagite slovijo kot band z brezkompromisno udarnimi nastopi, ob katerih zavre kri. Vstopnina znaša standardne 4 € oziroma brezplačno s člansko izkaznico, metal večer v Kadilnici Of Death pa bo kot ponavadi potekal od 21h pa vse do pozno v noč. Ne zamudite, pripravlja se potres!« /J.G./
ZADNJE OBJAVE
Recenzija
28. 10. 2020
Anaal Nathrakh - Endarkenment
Recenzija
26. 10. 2020
Ihsahn - Pharos (EP)
Intervju
23. 10. 2020
Snovalci slovenske metal scene: Nemesis Booking
Recenzija
21. 10. 2020
Batushka - Raskol (EP)
Recenzija
19. 10. 2020
Chains - Demysteriis Dom Gromka (live)
Intervju
16. 10. 2020
Finntroll
Recenzija
14. 10. 2020
Children Of God - Funeral of Hope
Recenzija
12. 10. 2020
Horn - Mohngang
KONCERTI & FESTIVALI
30. 10. 2020
Agregat, CarlxJohnson, FTD
Klub Gromka, Metelkova, Ljubljana
4. 11. 2020
W.A.S.P.
Hall, Padova, Italija
5. 11. 2020
W.A.S.P.
Live Club, Trezzo sull'Adda (MI), Italija
6. 11. 2020
Ancient, The Stone, Morost
Channel Zero, Metelkova, Ljubljana
7. 11. 2020
Transcending Visions Fest 2020
Explosiv, Gradec, Avstrija
9. 11. 2020
Villagers Of Ioannina City, Puta Volcano
Feierwerk, München, Nemčija