NAPOVEDNIK

10. 7. 2020

The Canyon Observer

MC Pekarna, Maribor
Organizator: ACFH in Brutal Partysan

POSEBNA NAJAVA:

Nastopili bodo samo slovenski The Canyon Observer (Bednja bi tvegali karanteno, ki si jo ne morejo privoščiti, Guattari pa so iz osebnih razlogov preventivno odstopili od koncerta).

Dragi obiskovalci, hvala za potrpljenje pri čakanju na novice glede izvedbe koncerta!

Po pogovoru z bandi in so-organizatorji se bo koncert za zdaj odvil s sledečimi omejitvami:

V upanju, da odprava splošne omejitve gibanja na občine postopoma privede do sledečega koncerta, smo moči združili A Cure for Happiness in Brutal Partysan:

  • Koncert bo izveden z limitom 50 ljudi, za to smo tukaj v dogodku dodali možnost rezervacije.
  • Koncert bo potekal zunaj v parkecu med dvorano Gustaf ter Hostlom Pekarna.
  • Za koncert vam ne bo treba plačati vstopnine, računamo pa na vaš socialni čut! <3 Zato bomo pobirali prostovoljne prispevke.

Na koncertu bodo nastopili zaenkrat samo The Canyon Observer. Skupaj z vsemi tremi skupinami smo se trudili, da bi se line-up ohranil, a žal ni šlo. Bednja bi tvegali karanteno, ki si jo ne morejo privoščiti, Guattari pa so iz osebnih razlogov preventivno odstopili od koncerta.

Vabljeni, saj vse kaže, da bo to v bližnji prihodnosti edini koncert na območju Gustaf-Pekarna!

Prostovoljni prispevek: 5 EUR

Vsi obiskovalci koncerta, ki imate željo prespati v Mariboru po koncertu imate v Hostlu Pekarna ob nočitvi iz petka na soboto 10% popust!

Udarec za ušesa v sodelovanju z Brutal Partysanom in vedno vašimi ACFH. Po dolgem premoru in kar izgleda njegovi skorajšnji ponovitvi v domačem koncertnem svetu, vam prinašamo noč čudovitega težko-zvočja. Pridi in rajaj z nami!


THE CANYON OBSERVER

Ta peterica skrbi za glasbeno spremljavo vaših najhujših nočnih mor, veličastne apokalipse, ki nas čaka, ali tradicionalnega nedeljskega kosila z družino. Vse je isto. Njihov eksperimentalen zvok prepleta delikatne in atmosferične dele z besno, neposredno kombinacijo black metala, dooma in sludga. Ko ga v živo podkrepijo nepredirna megla in zaslepljujoči stroboskopi, vas čaka težko, grozeče potovanje. Visceralno potovanje, ki ga niti puhaste muce ne morejo omiliti. Svoj kritiško hvaljeni prvenec “FVCK” so izdali leta 2015, ko so igrali po vsej Evropi in celo na Kubi. Vedno zvedava ekipa je v 2018 pripravila nekaj novega – na drugem albumu “NØLL” so se poglobili v glasbeno eksperimentiranje in zvrtinčili v brezno človeških duš ter svoje okolice. Ob koncu 2019 pa so izdali 17 minutni single “Urn”, ki služi kot nekakšen prehod med novim materialom, ki ga The Canyon Observer trenutno dela, in starim.

https://kaparecords.bandcamp.com/album/n-ll

SORODNE VSEBINE:
17. 10. 2018Vrača se kultni Oluja Fest / Novice
ZADNJE OBJAVE
KONCERTI & FESTIVALI
22. 5. 2021
ODPOVEDANO! Vienna Metal Meeting 2021
Arena, Dunaj, Avstrija
22. 5. 2021
Throne Fest 2021
Kubox, Kuurne, Belgija
23. 5. 2021
STREAM: Emperor – A Night of Emperial Wrath
Notodden Teater, Oslo, Norveška
4. 6. 2021
ODPOVEDANO! Download Festival 2021
Castle Donington, Združeno kraljestvo
10. 6. 2021
System Of A Down, Korn
Area Expo, Milano, Italija
17. 6. 2021
MetalGate Czech Death Fest 2021
Červený Kostelec, Češka