NAGRADNE IGRE
Traja do: 19. 5. 2024
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NAPOVEDNIK

13. 4. 2024

Claustrum, Intoxichate, Gastritis

Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana
Organizator: Jalla Jalla

Pripravite se na nočno pustolovščino s tremi brutalnimi skupinami, Claustrum, Intoxicate in Gastritis! Ta neustrašni trio bo zavzel "oder" v bajti Jalle Jalle v Ljubljani naslednji petek, 13. aprila in vam ponudil eksperimentalno mešanico stare šole death metala.

Claustrum je trio stare šole death metala: Pablo (vokal/kitara), Paul (bas) in Stefano (bobni), rojeni nekje med Trstom in Gorico, na severovzhodu Italije. Njihov imenovalec je strast do starega death metala. Črpajo navdih iz znanstvene fantastike, grozljiv in avtorjev kot so Poe in Lovecraft ter nesrečnega obstoja človeštva. V svojem prvem, samonaslovljenem albumu Claustrum prinaša nekaj kript-dihajočega, "disturbed" death metala, ki napoveduje bližajočo se apokalipso.

Pablo, Paul in Stefano vas bodo popeljali na potovanje skozi temne kotičke človeške psihe, kjer se srečujejo znanstvena fantastika, groza in absurd. Pričakujte ekscentričen večer, ki bo vaše misli zamenjal z nekaj povsem drugačnega.

https://claustrumdeath.bandcamp.com/album/claustrum

Intoxichate prinaša brutalno dozo death metala z predihom grindcora. Njihova glasba je eksplozija distorziranih kitarskih riffov, ki drvijo s svetlobno hitrostjo. Bobnanje z dvojnimi pedali bo udarilo kot kladivo, vokali pa vas bodo preplavili z grohotanjem in kriki iz groba.

Ne spreglejte tega rituala zvočnega kaosa, ki vas bo pustil brez sape.

https://www.instagram.com/intoxichate_band/


Gastritis je splošen mincecorovski izraz za igranje dobre muzike . Ponavadi note akutnega gastritisa, za katere so značilni lagodje, zadovoljstvo, dobra volja ali trdi drek, trajajo celo življenje. Izraz »akuten« pomeni, da je napad kratkotrajen, ne pa, da so simptomi neizogibno zelo hudi. Ljudje, ki imajo radi mincecore , morda niti nimajo bolečin, imajo pa lahko pozitiven pogled na življenje in veliko tek-a . Kronični gastritis lahko vodi v perniciozno anemijo, zaradi pomanjkanja v krvničkah, ki ga povzroča primanjkljaja mincecora.

https://www.instagram.com/gastritis_gore/


Vstopnina / donacije

SORODNE VSEBINE:
10. 1. 2024Protype5 / Black Camo / Galerija
KONCERTI & FESTIVALI
21. 5. 2024
Wolves in the Throne Room, Gaerea, Mortiferum
Arena, Dunaj
24. 5. 2024
2x Metallica v Münchnu
Olympiastadion, München, Nemčija
24. 5. 2024
Kramp fest 2024
Bajer, Godovič
25. 5. 2024
Rammstein
Ušće, Beograd, Srbija
25. 5. 2024
AC/DC
RCF Arena, Reggio Emilia, Italija
25. 5. 2024
From Goat to Death: Athiria, Cold December, Darkfall, Fallen Utopia, Scion Of Darkness
Alpen-Adria-Platz 1, Celovec, Avstrija