NAPOVEDNIK

15. 4. 2022

Within Destruction, Smrt Boga in Otrok, Neuromancer, In Heaven, Nomark

Gala Hala, Metelkova, Ljubljana
Organizator: Dirty Skunks

Sporočamo, da je koncert zaradi prestrogih covid restrikcij prestavljen na 15.4. 2022. Koncert bo potekal na dveh odrih, v Gala Hali in v Channel Zeru na Metelkovi v Ljubljani. Na lineup bomo dodali še nekaj nastopajočih, več info kmalu. Hvala za razumevanje v teh negotovih časih.
Eni in edini, True Slam prvaki, po več kot dveh letih in pol končno spet v Ljubljani. Priča bomo premierni predstavitvi YOKAI, njihovi zadnji mojstrovini, ki še vedno buri duhove daleč preko naših meja. Slam? Trap? Deathcore? WITHIN DESTRUCTION! Oder bodo deli s posebnimi gosti večera, kateri so imeli po našem niti ne tako skromnem dihurskem mnenju, najbolj odpuljen performance, kateremu je sledil še bolj nor moshpit, na poletni ediciji Ment Festa. Strah in trepet tradicionalnih družinskih vrednot, SMRT BOGA IN OTROK! Mentovci pravijo: 'Provokatorji, zabavljači in Les Enfants Terribles domače Trap scene. SBO.'
Če boste prišli pravočasno, bodo vaš večer popestrili tudi Neuromancer, In Heaven, Nomark in dodatni nastopajoči, katere bomo najavili kmalu.
 
NEUROMANCER je synthwave, darksynth duo, ki s prepletanjem modernih kompozicij in nostalgičnega občutka iz osemdesetih slovensko glasbeno podtalje pestrita od leta 2018.
IN HEAVEN je depressioncore zasedba, katera ima pod svojim imenom 3 izdaje. Zdrožujejo Trap, Deathcore, Hip-hop in Lofi elemente, medtem, ko liricistično prikazujejo bitko z lastnim obstojem.
NOMARK je glasbeni umetnik in producent, ter ustanovitelj mednarodne spletne skupnosti Aseben. Glasbeni žanr v katerem ustvarja je težko definiran, nekateri ga imajo za začetnika Hyperpopa na balkanu. Med drugimi je sodeloval s pionirjema tega žanra, s Capoxxo-jem in Nosgov-om.
 
Vstopnice so že na voljo: 14€ v predprodaji, 16€ na dan koncerta!
SORODNE VSEBINE:
2. 11. 2019Support the Scene Fest / Galerija
21. 10. 2019Within Destruction / Intervju
KONCERTI & FESTIVALI
25. 1. 2022
Swallow the Sun, Avatarium
Orto Bar, Ljubljana
31. 1. 2022
PRESTAVLJENO! Gojira, Alien Weaponry, Employed to Serve
Tvornica kulture, Zagreb, Hrvaška
1. 2. 2022
ODPOVEDANO! Arcturus, Iotunn
Orto Bar, Ljubljana
1. 2. 2022
Wiegedood, Portrayal Of Guilt
Arena, Dunaj, Avstrija
2. 2. 2022
ODPOVEDANO! Ozzy Osbourne, Judas Priest
Sportarena, Budimpešta, Madžarska
10. 2. 2022
ODPOVEDANO! Hexis
MC Pekarna, Maribor