NOVICE

1. 4. 2022

Približuje se festival Metaljot Raspaljot Open Air 2022

Ker se festival Metaljot Raspaljot Open Air 2022 počasi približuje in ker se je v zadnjih mesecih nekaj stvari spremenilo ali posodobilo, smo na enem mestu zbrali najpomembnejše informacije za vas.

Organizator sporoča: »Metaljot Raspaljot Open Air je enodnevni festival, ki se bo odvil 1. julija v srednjeveškem mestnem jedru Laškega, na idilični lokaciji graščinskega dvorišča. Festival ponuja odličen glasbeni program, čudovito kulinariko in močno stremi k temu, da je obiskovalcu, kar se da prijazen in domač festival. Samo mesto Laško ponuja številne zanimivosti, atrakcije in lepote, še posebej pa slovi po bogati pivovarski tradiciji in termalnem turizmu, poleg številnih drugih znamenitosti, pa vsekakor ne gre prezreti niti laškega gradu, ki se dviga nad samim mestnim jedrom. Samo prizorišče festivala bo prekrito z ogromnim šotorom, tako da morebitno slabo vreme ne more pokvariti veselja. Do Laškega so iz vseh strani odlične povezave z vlakom, za tiste, ki pa boste prišli z lastnim prevozom, pa je v neposredni bližini ogromen brezplačen parkirni prostor – če vas vse to slučajno še ni prepričalo, dodajmo še res nizko ceno festivalske vstopnice - Metaljot Raspaljot je več kot festival!«

Seznam nastopajočih: Benediction (death metal), Batushka (black metal), Cytotoxin (brutal technical death metal), Insanity Alert (crossover/thrash metal), Infest (death/thrash metal), Sarcasm (thrash metal), Metalsteel (heavy metal) in Daimona (black metal).

Vstopnice so še na voljo, vendar sta kompleta kart za 25 in 27 evrov že razprodana. Na voljo so vstopnice po običajni ceni v predprodaji, in sicer za 29 evrov, na dan festivala pa bo mogoče kupiti vstopnice za 32 evrov, če festival do takrat ne bo razprodan. Spletni nakup vstopnic je možen tukaj, fizične vstopnice pa lahko kupite v trafikah 3DVA in na bencinskih črpalkah OMV.

SORODNE VSEBINE:
12. 10. 2021Metalsteel / Sarcasm / Galerija
11. 9. 2003Metal Mania Open Air 2003 / Reportaže
KONCERTI & FESTIVALI
29. 3. 2024
Šišmiš razpaljotka vol. IV: Vulvathrone, Morywa, Sovrag
Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor
29. 3. 2024
Penitenziagite, Guattari, Relentless Youth
Mostovna, Solkan, Nova Gorica
30. 3. 2024
Dark Easter Metal Meeting 2024
Backstage, München, Nemčija
30. 3. 2024
Ceppino Death Fest Vol. 3
Black Inside, Lonate Ceppino, Italija
30. 3. 2024
Cvinger, Samperium
HABitat, Slovenj Gradec
31. 3. 2024
Replicant, Anachronism, Siderean
Klub Gromka, AKC Metelkova mesto, Ljubljana