NAGRADNE IGRE
Traja do: 11. 12. 2022
Traja do: 8. 12. 2022
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

1. 4. 2022

Približuje se festival Metaljot Raspaljot Open Air 2022

Ker se festival Metaljot Raspaljot Open Air 2022 počasi približuje in ker se je v zadnjih mesecih nekaj stvari spremenilo ali posodobilo, smo na enem mestu zbrali najpomembnejše informacije za vas.

Organizator sporoča: »Metaljot Raspaljot Open Air je enodnevni festival, ki se bo odvil 1. julija v srednjeveškem mestnem jedru Laškega, na idilični lokaciji graščinskega dvorišča. Festival ponuja odličen glasbeni program, čudovito kulinariko in močno stremi k temu, da je obiskovalcu, kar se da prijazen in domač festival. Samo mesto Laško ponuja številne zanimivosti, atrakcije in lepote, še posebej pa slovi po bogati pivovarski tradiciji in termalnem turizmu, poleg številnih drugih znamenitosti, pa vsekakor ne gre prezreti niti laškega gradu, ki se dviga nad samim mestnim jedrom. Samo prizorišče festivala bo prekrito z ogromnim šotorom, tako da morebitno slabo vreme ne more pokvariti veselja. Do Laškega so iz vseh strani odlične povezave z vlakom, za tiste, ki pa boste prišli z lastnim prevozom, pa je v neposredni bližini ogromen brezplačen parkirni prostor – če vas vse to slučajno še ni prepričalo, dodajmo še res nizko ceno festivalske vstopnice - Metaljot Raspaljot je več kot festival!«

Seznam nastopajočih: Benediction (death metal), Batushka (black metal), Cytotoxin (brutal technical death metal), Insanity Alert (crossover/thrash metal), Infest (death/thrash metal), Sarcasm (thrash metal), Metalsteel (heavy metal) in Daimona (black metal).

Vstopnice so še na voljo, vendar sta kompleta kart za 25 in 27 evrov že razprodana. Na voljo so vstopnice po običajni ceni v predprodaji, in sicer za 29 evrov, na dan festivala pa bo mogoče kupiti vstopnice za 32 evrov, če festival do takrat ne bo razprodan. Spletni nakup vstopnic je možen tukaj, fizične vstopnice pa lahko kupite v trafikah 3DVA in na bencinskih črpalkah OMV.

SORODNE VSEBINE:
KONCERTI & FESTIVALI
7. 12. 2022
Eluveitie, Amorphis, Dark Tranquillity, Nailed to Obscurity
Gasometer, Dunaj, Avstrija
8. 12. 2022
Seventh Station, Tiyris, Circle Creek
Club Wakuum, Gradec, Avstrija
9. 12. 2022
Seventh Station (release show)
Orto Bar, Ljubljana
9. 12. 2022
Divine Illusion, Pelhan
MCP, Postojna
10. 12. 2022
Kamra, Ensanguinate, Nefarious Vermin
TrainStation SubArt, Kranj
10. 12. 2022
Sarcasm, Metalsteel, Moshead
MKC Pri Rdeči Ostrigi, Škofja Loka