NOVICE

15. 6. 2021

Metaljot Raspaljot Open Air je prestavljen na naslednje leto!

Organizator laškega festivala Metaljot Raspaljot Open Air je včeraj objavil naslednje sporočilo za javnost:

»Z veliko žalostjo vas obveščamo, da je festival prestavljen! Čakali smo do zadnjega možnega trenutka, da bi festival vendarle lahko realizirali, resnično smo naredili vse kar je v naši moči, ampak v tem trenutku je mogoče gostiti samo do 200 obiskovalcev (prodanih je že precej več vstopnic) na območju, kot je to, kjer gostimo festival. Poleg omenjene težave, pa je tu še cel kup omejitev, odredb, ukrepov in raznih logističnih ter birokratskih ovir, ki v tem času resnično ne omogočajo izvedbe festivala kot se spodobi oz. kot si ga obiskovalci zaslužite. Naslednja alternativa, ki smo jo imeli v mislih, je bila, da se festival prestavi proti koncu poletja, vendar tudi ta scenarij ni izvedljiv, saj večina bandov, ki so bili potrjeni za to edicijo festivala, takrat ni na voljo (so recimo na drugih turnejah), pri čemer pa se nam ne zdi smiselno iskati drugih bandov, saj ste obiskovalci kupili vstopnice za prav te nastopajoče.

NOV DATUM: trenutno že delamo na tem, da čim prej objavimo nov datum festivala, ki bo po vsej verjetnosti 1. julij 2022 - vas v čim krajšem času obvestimo!

LINEUP: pravtako intenzivno delamo na tem, da obdržimo celoten program isti, kot je bil predviden za letos - vas obvestimo v naslednjih dneh/tednih!

VSTOPNICE: vse vstopnice, ki ste jih kupili do sedaj, SO VELJAVNE tudi za leto 2022! Pri tem bi vas prosili, da v dobrobit festivala slednje obdržite! Kar se same prodaje tiče, je slednja letos potekala naravnost odlično, tako da je bilo en mesec pred festivalom prodanih več vstopnic, kot v prvih dveh edicijah skupaj (v tem obdobju), pri čemer bi vas opozorili, da bo skoraj z gotovostjo festival RAZPRODAN! Če bi vaše vstopnice vendarle radi vrnili, lahko to storite v vsakem momentu! Tisti, ki ste kupili vstopnice fizično, jih lahko vrnete na prodajnih mestih trafik 3DVA in bencinskih OMV; kjer ste jih kupili, v kolikor pa ste vstopnice kupili preko spleta, pa lahko pišete na podpora@olaii.com in sicer iz maila iz katerega ste vstopnico tudi kupili, v sporočilo maila pa samo dodajte številko vstopnice/računa.

Hvala za vašo veliko podporo! Mi smo resnično naredili vse, kar je bilo v naši moči, ampak žal normalna izvedba letos ni mogoča! SE VIDIMO LETA 2022!«

SORODNE VSEBINE:
KONCERTI & FESTIVALI
2. 8. 2021
Trnovfest: Black Ivy
Center slovanskih kultur France Prešeren, Ljubljana
5. 8. 2021
Trnovfest: Hogminister
Center slovanskih kultur France Prešeren, Ljubljana
7. 8. 2021
Trainstation Subart Open Air: Srd, Jegulja, Reach A.D., Smrt, Razvalina
TrainStation SubArt, Kranj
11. 8. 2021
Trnovfest: Tidal Waves
Center slovanskih kultur France Prešeren, Ljubljana
11. 8. 2021
Bloodstock Open Air 2021
Walton-on-Trent, Združeno kraljestvo
13. 8. 2021
Metal on the Hill 2021
Schlossberg, Gradec, Avstrija