Na današnji dan
1987
Testament debitirajo z albumom The Legacy
NAGRADNE IGRE
Traja do: 18. 4. 2021
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

7. 12. 2020

EKSKLUZIVNO: Infest najavljajo album Psychosis!

Srbska death/thrash metal velesila Infest je ekskluzivno za naš portal razkrila vse podrobnosti o prihajajočem studijskem albumu Psychosis. V soboto so se fantje odpravili v studio Citadela v Beogradu, kjer so že začeli s snemanjem bobnov in kjer bodo posneli tudi vokale. Nato se bodo preselili v studio Vortex, kjer bodo posneli kitare in bas. Za produkcijo bo poskrbel domačin Rodoljub Raičković, za mastering pa bodo album poslali na Švedsko v roke Danu Swanöju. 

Album bo glasbeno gledano ponudil 8 komadov (plus intro), tematsko pa se bo vse vrtelo okoli najtežjih duševnih bolezni, ki jih bodo obdelali skozi okvir religije in z vidika položaja, v katerem je trenutno družba. Glasba bo seveda standardno maksimalno agresivna, a so se tokrat fantje odločili za dodaten poudarek na atmosferičnosti. Tako nas bodo na albumu presenetili tudi počasnejši komadi, ki pa bodo dopolnjeni z drugačnimi zvoki. To pa naj seveda ostane presenečenje, ki je rezultat razvijanja novih idej, na katere je band zelo ponosen. Posebni gostje na ploščku so Ross Dolan in Robert Vigna (oba iz Immolation) ter Igor Miladinović (Chaosium). Za naslovnico je poskrbel Toderico Roberto.

Album Psychosis bo aprila prihodnje leto izšel pri Defying Danger Records, le mesec kasneje, torej maja, pa imajo najavljeno že prvo turnejo. Poleg tega je zasedba potrjena tudi za Vienna Metal Meeting 2021 (Avstrija) in Metal Magic (Danska), turneja pa jih bo vodila tudi v Nemčijo in na Poljsko. Zaradi trenutne situacije pa je seveda vse v zvezi s koncerti pod velikim vprašajem.

SORODNE VSEBINE:
12. 4. 2021Infest in Nuclear Deathrash / Novice
KONCERTI & FESTIVALI
22. 4. 2021
STREAM: Rock System, Uporabniki
Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor
26. 4. 2021
ODPOVEDANO! Wolfheart, Mors Principium Est, BRHG, Atlas
Orto Bar, Ljubljana
29. 4. 2021
STREAM: Emptiness
Le Botanique
29. 4. 2021
SWR Barroselas Metalfest 23
Barroselas, Portugalska
30. 4. 2021
Netherlands Deathfest 2021
Eindhoven, Nizozemska
30. 4. 2021
ODPOVEDANO! A Cure for Happiness Open Air Festival 2021
Pruh, Svečina