Na današnji dan
2011
Vicious Rumors izdajo svoj deseti album Razorback Killers
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

6. 7. 2022

Kulturno društvo Brutal Partysan in spletni časopis Paranoid združila moči

Nekoč je bil Paranoid Open Air, kasneje je bil Paranoid Piknik Open Air, lani pa se je v tesnem sodelovanju s Kulturnim društvom Brutal Partysan rodil Brutal Janez Fest. Iz tega razloga je bilo samo vprašanje časa, kdaj bomo Brutal Partysan in Paranoid tudi formalno združili moči.

Ker spletni časopis Paranoid statusno nikoli ni zaživel kot društvo ali v kakršni koli drugačni pravni obliki, se je obema stranema zdelo povsem naravno in logično, da si tudi v tej zvezi prideta nasproti. V praksi to pomeni, da boste lahko v bodoče z donacijami finančno podprli tudi svoj najljubši spletni metal časopis, ki je z vami že od davnega leta 1999. Po 23 letih delovanja uredništvo Paranoida še zmeraj neprofitno in brez kakršnih koli zunanjih virov prihodka skrbi za nemoteno delovanja portala. Vsi njegovi člani prostovoljci bomo to delali še naprej, toda zdaj imate vsi, ki ste v preteklosti morda že pomislili na to, da nas bi podprli tudi finančno, to možnost. In kako lahko to storite? Povsem enostavno, in sicer z nakazilom na transakcijski račun Kulturnega društva Brutal Partysan s pripisom »Donacija za Paranoid«.

Če pa želite z donacijo podpreti društvo Brutal Partysan, ki že od leta 2014 skrbi za koncertno dogajanje v Mariboru, ali neposredno festival Brutal Janez Fest, da temu pomagate zagotoviti še dolgo prihodnost, pa to seveda tudi lahko storite z ustreznim pripisom: »Donacija za Brutal Partysan« ali »Donacija za Brutal Janez Fest«.

Še zmeraj pa lahko svojo podporo izrazite z nakupom kratke majice ali pa konec koncev tudi z nakupom festivalske vstopnice oziroma obiskom festivala in se nam pridružite v živo. Pri Paranoidu bomo veseli vsake pomoči in hkrati obljubljamo, da vas bomo še naprej redno in karseda ažurno zalagali z dnevnimi informacijami iz sveta metal glasbe ter s poročanji s koncertov doma in v tujini. Hvala!

SORODNE VSEBINE:
31. 1. 2022Letos Brutal Janez Fest 2022! / Novice
KONCERTI & FESTIVALI
28. 3. 2024
Inferno Metal Festival 2024
Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene, Oslo, Norveška
28. 3. 2024
KoD: Glista, Prototype 5, Black Camo
Menza pri koritu, Metelkova, Ljubljana
29. 3. 2024
Šišmiš razpaljotka vol. IV: Vulvathrone, Morywa, Sovrag
Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor
29. 3. 2024
Penitenziagite, Guattari, Relentless Youth
Mostovna, Solkan, Nova Gorica
30. 3. 2024
Dark Easter Metal Meeting 2024
Backstage, München, Nemčija
30. 3. 2024
Ceppino Death Fest Vol. 3
Black Inside, Lonate Ceppino, Italija