NOVICE

6. 7. 2022

Kulturno društvo Brutal Partysan in spletni časopis Paranoid združila moči

Nekoč je bil Paranoid Open Air, kasneje je bil Paranoid Piknik Open Air, lani pa se je v tesnem sodelovanju s Kulturnim društvom Brutal Partysan rodil Brutal Janez Fest. Iz tega razloga je bilo samo vprašanje časa, kdaj bomo Brutal Partysan in Paranoid tudi formalno združili moči.

Ker spletni časopis Paranoid statusno nikoli ni zaživel kot društvo ali v kakršni koli drugačni pravni obliki, se je obema stranema zdelo povsem naravno in logično, da si tudi v tej zvezi prideta nasproti. V praksi to pomeni, da boste lahko v bodoče z donacijami finančno podprli tudi svoj najljubši spletni metal časopis, ki je z vami že od davnega leta 1999. Po 23 letih delovanja uredništvo Paranoida še zmeraj neprofitno in brez kakršnih koli zunanjih virov prihodka skrbi za nemoteno delovanja portala. Vsi njegovi člani prostovoljci bomo to delali še naprej, toda zdaj imate vsi, ki ste v preteklosti morda že pomislili na to, da nas bi podprli tudi finančno, to možnost. In kako lahko to storite? Povsem enostavno, in sicer z nakazilom na transakcijski račun Kulturnega društva Brutal Partysan s pripisom »Donacija za Paranoid«.

Če pa želite z donacijo podpreti društvo Brutal Partysan, ki že od leta 2014 skrbi za koncertno dogajanje v Mariboru, ali neposredno festival Brutal Janez Fest, da temu pomagate zagotoviti še dolgo prihodnost, pa to seveda tudi lahko storite z ustreznim pripisom: »Donacija za Brutal Partysan« ali »Donacija za Brutal Janez Fest«.

Še zmeraj pa lahko svojo podporo izrazite z nakupom kratke majice ali pa konec koncev tudi z nakupom festivalske vstopnice oziroma obiskom festivala in se nam pridružite v živo. Pri Paranoidu bomo veseli vsake pomoči in hkrati obljubljamo, da vas bomo še naprej redno in karseda ažurno zalagali z dnevnimi informacijami iz sveta metal glasbe ter s poročanji s koncertov doma in v tujini. Hvala!

SORODNE VSEBINE:
31. 1. 2022Letos Brutal Janez Fest 2022! / Novice
KONCERTI & FESTIVALI
1. 10. 2023
Iskandr, Witching
Klub Gromka, Metelkova, Ljubljana
2. 10. 2023
Batushka, Arkona, Aeternam, Varang Nord
Boogaloo, Zagreb, Hrvaška
3. 10. 2023
Batushka, Arkona, Aeternam
Cvetličarna, Ljubljana
3. 10. 2023
Eyehategod, Iron Walrus
MKNŽ, Ilirska Bistrica
5. 10. 2023
Europe
Circus Krone, München, Nemčija
6. 10. 2023
Vienna Metal Meeting 2023 - Warm Up: Tankard, Mortal Strike, Darkfall, Enclave
((szene)) Wien, Dunaj, Avstrija