NOVICE

9. 12. 2022

Januarja se obeta Dirty Skunks Fest: 20 Years of Stench

Dirty Skunks 20. in 21. januarja praznujejo 20 oziroma 21 let »dreka in iger«. Letošnje nesojeno praznovanje so združili z naslednjim, zato bo naslednji Dirty Skunks Fest potekal dva dni. Koncerti se bodo odvijali v petih klubih, v Gala Hali, Channel Zeru, Gromki in Jalli Jalli na Metelkovi in v Orto Baru, žanrsko pa se ne bodo prekrivali. Po koncertnem delu obljubljajo še after z izbranimi DJ-ji. Dogodku lahko sledite na Facebooku.

Prvi dan bo nastopilo 20 skupin, drugi dan pa 21. Vsi nastopajoči: Gutalax, Pigs Parlament, Siderean, It's Everyone Else, Dekadent, Eruption, SBO, Human Host Body, Britof, Gužva U Bajt, Kaoz, Dethrone The Corrupted, Usil, Reach A.D., Suzi Soprano, Kamra, Iamdisease, Grob, Spirits Of Stygia, Agan, Blackoutt, Nefarious Vermin, Smrt, Pink Panker, Ashine, In Heaven, Mist, Smedja In Smetke, Auto, Neuromancer, Sakrabolt, Dust Collector, Decair, The Mor(R)Ons, Gründ, Monstrumental, Infected, Carlxjohnson, Strayaway in Bibliban.

Vstopnice so že na voljo pri On Parole in na portalu Mojekarte.si in vseh fizičnih prodajnih mestih (Petrol, OMV, Trafika 3DVA).

SORODNE VSEBINE:
KONCERTI & FESTIVALI
29. 9. 2023
Finsterforst, Heathen Foray, Nordblut, Crowheart
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
30. 9. 2023
Vulvathrone, Uporabniki
ZMŠ Krško, Krško
1. 10. 2023
Iskandr, Witching
Klub Gromka, Metelkova, Ljubljana
2. 10. 2023
Batushka, Arkona, Aeternam, Varang Nord
Boogaloo, Zagreb, Hrvaška
3. 10. 2023
Batushka, Arkona, Aeternam
Cvetličarna, Ljubljana
3. 10. 2023
Eyehategod, Iron Walrus
MKNŽ, Ilirska Bistrica