Na današnji dan
1989
Annihilator izdajo debitantski album Alice in Hell
NAGRADNE IGRE
Traja do: 14. 4. 2024
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

9. 8. 2016

Ta konec tedna na Reki že tretji Dark O Metal Fest!

Po zelo uspešnem prvem in drugem letu Dark O Metal Festa, bo tretja edicija festivala pretresla Hrvaško in njeno okolico v novi in do sedaj najmočnejši izdaji. Konec tega tedna bo na znani lokaciji nekdanje reške papirnice Hartera potekal tretji Dark O Metal Fest, ki predstavlja naslednji korak v razvoju, ter prinaša zelo zanimiv in bogat program. Vse obiskovalce tako pričakuje dogajanje na kar šestih različnih lokacijah plus glasbeni in animacijski program, dodaten dan festivala, humanitarne akcije, kampiranje, popusti za potovanje z vlakom na festival, izleti in sprehodi v naravo, gostovanje različnih društev, brezplačen prevoz do bližnje plaže, umetniški performans, prijazne cene vstopnic, hrane in pijače, in kar je najpomembnejše: dva svetovno znana izvajalca ob številnih skrbno izbranih imenih hrvaške alternativne scene.

Dark O Metal Fest s ponosom predstavlja headlinerje festivala - legendarno gore thrash death zasedbo Schirenc Plays Pungent Stench in death metal veterane God Dethroned, ter povratnike hrvaške industrial scene, neponovljive One Piece Puzzle. Organizatorji festivala so skrbno izbrali nastopajoče in tako kot vsako leto skušajo zajeti vse podzvrsti metala in predstaviti najboljše, kar lahko ponudi hrvaška scena. Tako se bo obiskovalcem v treh dneh predstavilo kar 17 bandov, med katerimi velja izpostaviti Infernal Tenebra iz Pule, Stribog iz Zagreba, Black Cult iz Reke, Bad Blood iz Čakovca, Essence iz Splita in Chaos Addict iz Slavonskega Broda, s katerimi se bo tokrat namesto njihovega vokalista Zorana Mišića nastopil znani hrvaški hard rock pevec Dino Jelušič. Ob bolj znanih imenih bodo letos nastopili še Inside My Casket, LIV, Anger, Voloh, Flesh, Dropthehammer, Speedclaw, Neglected, Voltage in Dark Omen.

Časovnice in ostale pobnosti o festivalu najdete na Facebook strani dogodka oziroma v našem napovedniku. V sodelovanju z organizatorji vas na naši Facebook strani čaka tudi nagradna igra, v kateri bomo podelili eno tridnevno vstopnico.

SORODNE VSEBINE:
15. 2. 2011God Dethroned / Novice
21. 9. 2010God Dethroned / Novice
10. 11. 2006God Dethroned - The Toxic Touch / Recenzije
KONCERTI & FESTIVALI
17. 4. 2024
Cronica, Cremisi, Dark Sphere
Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor
18. 4. 2024
Tarot, Woygn
Klub Gromka, Metelkova, Ljubljana
19. 4. 2024
Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators, Mammoth WVH
MVM Dome, Budimpešta, Madžarska
19. 4. 2024
Metal Fusion: Sakrabolt, Corpse Grinder, Force of Impact
Mladinski center Zagorje ob Savi
19. 4. 2024
Diocletian, Sitis, Snøgg, Häxänking
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
19. 4. 2024
Mary Rose, Cowboys from Hell
Klub Jedro, Medvode