Na današnji dan
2019
Umre kitarist Richard Brunelle, ki je pri Morbid Angel igral med l. 1985 in 1992
NAGRADNE IGRE
Traja do: 19. 9. 2021
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

21. 4. 2021

Angleška thrash/death zasedba The Bleeding bo 14. maja izdala EP Rise Into Nothing. Ta bo izšel digitalno, omejeno število CD-jev pa bo izšlo pri Decimated Eardrums Records. Slišite lahko že komad Rise Into Nothing, sicer pa je celotna lista sledeča:

Rise Into Nothing
Hammer of Penance 2021
Morbid Prophecy (Raw Edition 2021)
Sadistic Saviour (Demo Remix Edit)
Crook and Flail (Live)
Dreams of Hatred (Live)
Death Eternal (Live)

28. 1. 2021

DeathOmen sporočajo: »Zelo hitro se bliža polna luna in z njo kri postaja nemirna, narašča utrip, zato ne zamudite videopremiere našega komada Bleeding Dead, ki bo danes, 28. 1. 2021, na YouTube ob 20.15. Pa prijetno klanje!«

Komad najdete na bandovem prvencu Above Holy Ground, ki je izšel konec lanskega leta.

10. 11. 2020

Kanadski grindcore/death metal ekstremisti Bleeding Out so nedavno pri založbi Profound Lore Records izdali svoj studijski prvenec z naslovom Lifelong Death Fantasy, ki mu lahko v celoti prisluhnete na tej povezavi.

13. 10. 2020

Kanadska grindcore/death metal zasedba Bleeding Out v posluh ponuja skladbo Perpetually Finite s prihajajočega prvenca Lifelong Death Fantasy, ki bo izšel 30. oktobra pri založbi Profound Lore Records. Kvartet iz Toronta sestavljajo veterani tamkajšnje scene, ki so se kalili v zasedbah kot so Endless Blockade, Fuck The Facts, Column Of Heaven in Abyss. Bleeding Out precej spominjajo na zgodnje Earache bande iz začetka 90-ih.

Tracklista je sledeča:
Finally Dead Once More
Lifelong Death Fantasy
Realm Of Silence
Suffer Now Suffer Later
Nightmares Forged In Blood
Choose Your Own Extinction
Perpetually Finite
Mechanized Decomposition

6. 5. 2019

Britanski thrasherji Xentrix predstavljajo skladbo Bleeding Out z novega studijskega albuma Bury The Pain, ki bo izšel 7. junija pri založbi Listenable Records.

8. 4. 2019

Internal Bleeding so objavili videospot za naslovno skladbo aktualnega albuma Corrupting Influence, ki je luč sveta ugledal lansko jesen prek Unique Leader Records.
20. 3. 2019

Švedska death metal zasedba Bleeding Utopia je objavila besedilni video za skladbo Enhance My Wrath s prihajajočega studijskega albuma Where The Light Comes To Die, ki izide v petek pri založbi Black Lion Records. V omenjeni skladbi gostuje tudi kitarist Ryan Knight (ex-Black Dahlia Murder, ex-Arsis).

3. 1. 2019

Skull Fist so objavili videospot za skladbo Don't Cross Me z novega studijskega albuma Way Of The Road, ki je izšel oktobra pri založbi NoiseArt Records.
30. 10. 2018

Kanadski heavy metalci Skull Fist so posneli videospot za skladbo Better Late Than Never s tretjega studijskega albuma Way Of The Road, ki je izšel konec prejšnjega tedna pri NoiseArt Records/Napalm Records.3. 10. 2018

Skull Fist so objavili besedilna videa za skladbi Stay True in No More Running s prihajajočega studijskega albuma z naslovom Way Of The Road, ki bo izšel 26. oktobra pri NoiseArt Records/Napalm Records.

20. 9. 2018

Newyorški death metal veterani Internal Bleeding so objavili videospot za skladbo Focus s prihajajočega šestega studijskega albuma Corrupting Influence, ki bo izšel 19. oktobra pri založbi Unique Leader Recordings.

Corrupting Influence prinaša naslednje skladbe:
Compelled To Consume
Corrupting Influence
Fatal Dependency
Focus
Surrounded From The Inside
Unreality
Litany Of Insincerity
Final Justice
The Supreme Sacrifice

28. 8. 2018

Skull Fist predstavljajo videospot za skladbo You Belong To Me s tretjega studijskega albuma z naslovom Way Of The Road, ki bo izšel 26. oktobra pri NoiseArt Records/Napalm Records.

Tracklista je sledeča:
You Belong To Me
No More Running
I Am A Slave
Witch Hunt
Way Of The Road
Heart Of Rio
Better Late Than Never
Don't Cross Me
Stay True

13. 8. 2018

Newyorški veterani death metala Internal Bleeding, bodo 19. oktobra pri Unique Leader Records izdali svoj šesti studijski album, Corrupting Influence. Na njem bodo sledeči komadi:

Compelled To Consume 
Corrupting Influence 
Fatal Dependency 
Focus
Surrounded From The Inside
Unreality 
Litany Of Insincerity 
Final Justice 
The Supreme Sacrifice

20. 7. 2018

Basistka Gea Mulder po nastopu na festivalu MetalDays v Tolminu zapušča nizozemsko death/black metal zasedbo Bleeding Gods. Odločitev je bila obojestranska, skupina pa naj bi že kmalu razkrila njeno zamenjavo.

4. 7. 2018

Bleeding Through so posneli videospot za skladbo No Friends z aktualnega studijskega albuma Love Will Kill All, ki je izšel konec maja pri založbi SharpTone Records.
KONCERTI & FESTIVALI
23. 9. 2021
KoD: Mist, Septic Order, Daimona
Orto Bar, Ljubljana
24. 9. 2021
Hellsword, Challenger
Klub Gromka, Metelkova, Ljubljana
25. 9. 2021
ODPOVEDANO! Siderean, Assumption
Pruh, Svečina
25. 9. 2021
Unforgiven 4
Orto Bar, Ljubljana
25. 9. 2021
Morost, Agan
Mostovna, Nova Gorica
26. 9. 2021
Leechfeast, Left to Starve
Klub Gromka, Metelkova, Ljubljana