Na današnji dan
1980
Black Sabbath izdajo svoj deveti album Heaven and Hell
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
22. 2. 2024

Nemški death/sludge metal veterani Disbelief napovedujejo izid enajstega dolgometražca Killing Karma. Album bo zasedba izdala 26. aprila pri založbi Listenable Records, že sedaj pa lahko prisluhnete naslovnemu komadu prihajajočega ploščka.

14. 2. 2024

Švedi Leach predstavljajo drugi single All Rise s prihajajočega albuma New Model Of Disbelief, ki izide 19. aprila. Za komad All Rise je band posnel tudi video, ki ga najdete spodaj.

16. 1. 2024

Švedska zasedba Leach je z objavo videospota za komad Gone To Waste napovedala četrti studijski album New Model Of Disbelief. Ta bo uradno izšel 19. aprila.

Avtorica: Tina Urek
11. 3. 2022

Finski death metalci Thy Kingdom Will Burn so objavili naslovnico in tracklisto prihajajočega drugega albuma. The Void and the Vengeance bo izšel 20. maja pri založbi Scarlet Records in prinaša naslednje komade:

Between Two Worlds
Disbelief
Veil of Wicked Sky
Fortress of Solitude
Nothing Remains
Barren Land
Siren of Doom
Serpents
Through the Broken Lens

19. 5. 2021

Grief Collector predstavljajo drugi single Knee Deep In Devils s prihajajočega dolgometražnega albuma En Delirium, ki bo izšel 11. junija pri Petrichor / Hammerheart Records.

En Delirium prinaša naslednje skladbe:
Corridors
Wintersick
Our Poisonous Ways
The Letting Go
When Sanity Eludes Me
Knee Deep In Devils
10 Days (Of Disbelief)
Misery Mongers
Scorned Heart
Then Comes Darkness
Voodoo - Die Young

15. 4. 2021

Danska old school death/thrash metal zasedba Shadowspawn je objavila vizualizer za skladbo Daughters Of Lot z drugega studijskega albuma z naslovom The Biology Of Disbelief, ki bo izšel jutri pri založbi Emanzipation Productions. Spodaj si lahko ogledate tudi videospot za skladbo Under The Blood Red Moon.

23. 4. 2020

Grand Massive so objavili besedilni video za skladbo Ashes Of My Revenge, prvi single s prihajajočega albuma z naslovom 4, ki bo izšel 15. maja pri Metalville Records/Rough Trade. Za miks in mastering je bil zadolžen legendarni Andy Classen (Holy Moses, Warpath, Disbelief, Asphyx).

13. 3. 2020

Nemški death/sludge metal veterani Disbelief so posneli videospot za naslovno skladbo novega studijskega albuma The Ground Collapses, ki bo izšel 27. marca pri založbi Listenable Records.

28. 1. 2020

Disbelief so razkrili naslovnico novega studijskega albuma z naslovom The Ground Collapses, ki bo izšel 27. marca pri založbi Listenable Records.

12. 11. 2019

Disbelief predstavljajo besedilni video za skladbo The Waiting z novega studijskega albuma The Ground Collapses, ki bo izšel v začetku prihodnjega leta pri Listenable Records.

18. 3. 2019

Disbelief so pravkar pričeli s predprodukcijo novega albuma, ki naj bi izšel januarja 2020 pri založbi Listenable Records. Snemanje poteka v studiu Rambado Recordings v Essnu, kjer je bil posnet tudi že njihov aktualni album The Symbol Of Death.

5. 4. 2018

Light The Torch so objavili video za skladbo The Safety Of Disbelief z novega studijskega albuma z naslovom Revival, ki je izšel konec prejšnjega tedna pri založbi Nuclear Blast.




4. 10. 2017

Black Label Society bodo 19. januarja pri založbi eOne Music izdali svoj deseti studijski album z naslovom Grimmest Hits, ki prinaša naslednje skladbe:
Trampled Down Below
Seasons Of Falter
The Betrayal
All That Once Shined
The Only Words
Room Of Nightmares
A Love Unreal
Disbelief
The Day That Heaven Had Gone Away
Illusions Of Peace
Bury Your Sorrow
Nothing Left To Say

Zakk Wylde in kompanija so posneli tudi videospot za skladbo Room Of Nightmares, ki si ga lahko ogledate spodaj.

9. 5. 2017

Disbelief so konec aprila pri založbi Listenable Records izdali novi studijski album z naslovom The Symbol Of Death, na katerem se nahajajo naslednje skladbe:
Full Of Terrors
The Unsuspecting One
The Symbol Of Death
Embrace The Blaze
To Defy Control
Rest In Peace
Evil Ghosts
One By One
Nothing To Heal
The Circle
Into Glory Ride
Shattered
Anthem For The Doomed

Spodaj si lahko ogledate tudi videospot za naslovno skladbo The Symbol Of Death.

16. 8. 2016

Disbelief so nedavno prekinili sodelovanje z založbo Massacre Records. Izid njihovega desetega studijskega albuma Full Of Terrors, ki je bil planiran za letošnje leto, se bo tako nekoliko zavlekel, saj je skupina trenutno zaposlena z iskanjem nove založbe.

KONCERTI & FESTIVALI
25. 4. 2024
Godspeed You! Black Emperor
Kino Šiška, Ljubljana
25. 4. 2024
Srd, Ater Era, Britof, Prater
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
26. 4. 2024
The Swampnosis: A Gram Trip, Hrmülja, Lord Drunkalot
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
26. 4. 2024
LOYAL TO NONE vol. two
MC Gornja Radgona, Gornja Radgona
26. 4. 2024
Srd, Ater Era, Britof
MC Pekarna, Maribor
26. 4. 2024
Buss, Dunraven
Mladinski center Postojna, Postojna