VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
15. 4. 2022

Enforcer in Evil Invaders se prihodnji mesec odpravljajo na koheadlinersko evropsko turnejo, ki se bo najbliže nam ustavila 19. maja na Dunaju (Viper Room). Za ogrevanje bodo poskrbeli Ambush in Cobra Spell.

1. 9. 2020

Italianski speed metal punksi Children Of Technology po naslovni skladbi sedaj predstavljajo še The New Barbarians z dolgo pričakovanega tretjega dolgometražnega albuma Written Destiny, ki izide letos jeseni pri založbi Hell's Headbangers Records. Vinilna verzija prinaša tudi bonus 7" single s priredbo skupine Onslaught in novo verzijo starejše demo skladbe. Naslovnico je tokrat prispeval Velio Josto (Riot, Enforcer, Cruel Force, Vulture, Ostrogoth).

1. 4. 2020

Švedska heavy/speed metal zasedba Enforcer v samoizolaciji pripravlja nov EP Wolfpack Goes To Heaven, na katerem se je znašla tudi istoimenska priredba oziroma v originalu Čopor ide u raj skupine Osmi Putnik, ki bo služila kot prvi single.

22. 5. 2019

Švedi Enforcer so posneli priredbo uspešnice skupine Divlje Jagode z naslovom Let na drugi svijet, ki so jo v angleščini poimenovali To Another World. Omenjena skladba se kot bonus nahaja na japonski ter digipak ediciji njihovega najnovejšega studijskega albuma Zenith.

3. 5. 2019

Enforcer so posneli videospot za skladbo Regrets z aktualnega dolgometražnega albuma z naslovom Zenith, ki je nedavno izšel pri založbi Nuclear Blast Records.

9. 4. 2019

Enforcer predstavljajo besedilni video za skladbo Searching For You s prihajajočega albuma z naslovom Zenith, ki bo izšel 26. aprila pri Nuclear Blast Records.

8. 3. 2019

Enforcer so presenetili svoje špansko govoreče oboževalce, saj bo njihov novi album Zenith, ki je bil v originalu napisan in posnet v angleškem jeziku, na voljo tudi v španščini. Tukaj si lahko ogledate besedilni video za otvoritveno skladbo Die For The Devil, ki se v novi različici imenuje Muere Por El Diablo.

Spisek skladb v španščini je naslednji:
Muere Por El Diablo
Zenith Del Sol Negro
Voy A Encontrarte
Ecos
El Fin De Un Universo
Navego
Mil Anos En Las Sombras
Rendido Al Trueno Infernal
Por Siempre Seguimos La Oscuridad
Oda A La Muerte

26. 2. 2019

Švedski speed metalci Enforcer so objavili videospot za skladbo Die For The Devil s prihajajočega albuma z naslovom Zenith, ki bo izšel 26. aprila pri založbi Nuclear Blast Records.

13. 9. 2016

Obskurni heavy metal projekt z imenom Terminal, v katerem deluje Tobias Lindqvist (Enforcer, Corrupt, ex-Corrupted), je konec avgusta v omejeni nakladi pri založbi Ljudkassett na kaseti izdal novi single Zadnji izlet, medtem ko bo na 12" vinilu izšel pri Electric Assault. Posebnost projekta Terminal so besedila, ki so vsa napisana in odpeta v slovenskem jeziku.

16. 11. 2015

Tukaj lahko prisluhnete skladbi Stellar Plains s prihajajočega koncertnega albuma švedske zasedbe Enforcer z naslovom Live By Fire, ki izide 20. novembra pri Nuclear Blast Records.

9. 11. 2015

Enforcer so objavili live video za skladbo Scream Of The Savage s katerim napovedujejo koncertni DVD + CD z naslovom Live By Fire, ki bo izšel 20. novembra pri Nuclear Blast Records.

23. 9. 2015
Enforcer predstavljajo koncertni video za skladbo Take Me Out Of This Nightmare. Gre za izsek z DVD-ja z naslovom Live by Fire, ki bo pri založbi Nuclear Blast Records izšel prihodnji mesec. /P.G./

8. 9. 2015
Švedi Enforcer bodo novembra pri založbi Nuclear Blast Records izdali koncertni DVD + CD z naslovom Live by Fire. Na DVD-ju se nahaja dve leti star posnetek nastopa v Tokiu, CD pa prinaša koncert iz Aten. /P.G./

28. 7. 2015
Enforcer predstavljajo video za skladbo Undying Evil z aktualnega albuma z naslovom From Beyond, ki je izšel 27. februarja pri založbi Nuclear Blast. /P.G./

6. 3. 2015
Sonata Arctica, Enforcer in Warrant so novi potrjeni bandi za letošnji festival Bang Your Head. /P.G./

KONCERTI & FESTIVALI
18. 8. 2022
Kaltenbach Open Air 2022
Spital am Semmering, Avstrija
18. 8. 2022
Frantic Fest 2022
Francavilla al Mare, Abruzzo, Italija
19. 8. 2022
Odprto/Open: Challenger, Damnation
Klub Gromka, Metelkova, Ljubljana
19. 8. 2022
Črna Šagra: Ellende, Guattari, Ways Of A Heretic, Spirits of Stygia
Pobegi - Čežarji
19. 8. 2022
Sabaton
Ljetna pozornica, Opatija, Hrvaška
20. 8. 2022
StonerKras Fest
Prosek, Trst, Kras