NAGRADNE IGRE
Traja do: 28. 11. 2021
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
8. 10. 2021

Floridski death metalci Massacre razkrivajo komad The Whisperer In Darkness z albuma Resurgence, ki bo izšel 22. oktobra pri založbi Nuclear Blast Records. Ker velja za ogled videospota starostna omejitev, si tega oglejte tukaj.

8. 9. 2021

Floridski old school death metal mojstri Massacre so objavili vizualizer za prvi single Ruins Of R'lyeh z novega studijskega albuma Resurgence, ki bo izšel 22. oktobra pri založbi Nuclear Blast Records.

Skupino trenutno sestavljajo Kam Lee (vokal), Michael Borders (bas), Rogga Johansson (kitara), Johnny Pettersson (kitara, spremljevalni vokal, klaviature), Scott Fairfax (solo kitara) in Brynjar Helgeton (bobni).

4. 5. 2021

Newyorški thrash metal veterani Toxik so podpisali za založbo Massacre Records.

Skupina, ki jo sestavljajo ustanovni član in kitarist Josh Christian, vokalist Ron Iglesias (Paralysis), basist Shane Boulos (Slam One Down) in bobnar James DeMaria (Heathen, Whiplash, ex-Merauder, ex-Generation Kill), trenutno že dela na novem studijskem albumu. Več podrobnosti naj bi sledilo kmalu.

17. 12. 2020

Kanadski tehnični death specialisti Beneath The Massacre so objavili videospot za komad Autonomous Mind. Ta se nahaja na aktualni izdaji Fearmonger, ki je sicer že četrti studijski album zasedbe, a debitanski pri založbi Century Media.

 

Avtorica: Tina Urek
14. 4. 2020

Helstar so podpisali za nemško založbo Massacre Records, pri kateri naj bi proti koncu leta izdali nov studijski album.

Legendarna zasedba iz Houstona v Teksasu, ki jo sestavljajo vokalist James Rivera (Sabbath Judas Sabbath, Distant Thunder, ex-Vicious Rumors, ex-Malice, ex-Thrasher), kitarista Andrew Atwood (The Scourge, ex-Dark Empire) in Larry Barragán (Santa Oscuridad, Eternity Black), basist Garrick Smith (The Scourge) ter bobnar Michael Lewis (Distant Thunder, ex-Outworld), trenutno že dela na novem materialu.

2. 4. 2020

Nov album nizozemske death metal institucije Sinister z naslovom Deformation Of The Holy Realm bo izšel 29. maja za založbo Massacre Records. Miks in mastering novega studijskega izdelka je tokrat opravil Kristian »Kohle« Kohlmannslehner (Crematory, Aborted, Powerwolf).

Spisek skladb je sledeč:
The Funeral March
Suffering From Immortal Death
Unique Death Experience
Apostles Of The Weak
Deformation Of The Holy Realm
Scourged By Demons
Unbounded Sacrilege
The Ominous Truth
Oasis Of Peace - Blood From The Chalice
Entering The Underworld

29. 11. 2019

Ekstreme metal zasedba Scour, v kateri so moči združili vokalist Philip H. Anselmo (ex-Pantera, Down, Philip H. Anselmo & The Illegals, Superjoint), basist/vokalist John Jarvis (Agoraphobic Nosebleed), kitarist/vokalist Derek Engemann (Philip H. Anselmo & The Illegals, ex-Cattle Decapitation), kitarist Mark Kloeppel (Misery Index) in bobnar Adam Jarvis (Pig Destroyer, Misery Index), bo prihodnje leto pri Housecore Records izdala svoj tretji EP z naslovom Black. Več podrobnosti naj bi sledilo v naslednjih tednih.

Kot predhodnico novega EP-ja je skupina objavila priredbo Bathory klasike Massacre, za katero je spodaj na voljo tudi videospot.

29. 1. 2019

Tulsadoom so pravkar podpisali za založbo Massacre Records. Skupina že dela tudi na materialu za prihajajoči album z naslovom Hyborian Fire, ki naj bi izšel proti koncu leta.

8. 8. 2018

Zasedba Westfield Massacre je objavila videospot za single Femine, ki se nahaja na prihajajočem, zaenkrat še neimenovanem albumu.

Avtorica: Tina Urek
8. 3. 2017

Westfield Massacre so objavili besedilni video za novi single Only The Dead, ki se nahaja na njihovem prihajajočem albumu.

14. 12. 2016

Kitarist Rick Rozz DeLillo (The End, ex-Death, ex-Mantas, ex-Death Before Dying) in vokalist Kam Lee (The Grotesquery, ex-Death, ex-Mantas, ex-Denial Fiend) sta ponovno oživila legendarno floridsko death metal zasedbo Massacre, v kateri po novem sodelujeta tudi basist/vokalist Michael Grim in bobnar Mike Mazzonetto.

Trenutno se skupina ukvarja s pripravo turnej po ZDA, Evropi, Latinski Ameriki in še kje, na kateri naj bi odigrala album From Beyond v celoti, kot tudi nekatere klasike iz repertoarja Death in Mantas.

1. 12. 2016

Westfield Massacre predstavljajo videospot za skladbo Respect Resistance s samonaslovljenega prvenca, ki je izšel letos pri založbi Urban Yeti Records.
16. 8. 2016

Disbelief so nedavno prekinili sodelovanje z založbo Massacre Records. Izid njihovega desetega studijskega albuma Full Of Terrors, ki je bil planiran za letošnje leto, se bo tako nekoliko zavlekel, saj je skupina trenutno zaposlena z iskanjem nove založbe.

9. 8. 2016

Skupina Westfield Massacre, ki jo vodi vokalist Tommy Vext (ex-Snot, ex-Divine Heresy), je objavila sveži videospot za skladbo Time To Rise z aktualnega samonaslovljenega prvenca.

9. 5. 2016

Spodaj lahko v celoti prisluhnete samonaslovljenemu albumu skupine Westfield Massacre iz Los Angelesa, ki je nedavno izšel pri založbi Urban Yeti Records.

Najnovejšo verzijo zasedbe sestavljajo vokalist Tommy Vext (ex-Snot, ex-Divine Heresy), kitarista Ira Black (Attika7, ex-Heathen, ex-Lizzy Borden, ex-Vicious Rumors) in Stephen Brewer, basist Erik Tisinger (Destrophy, ex-Otep, ex-Thrown Into Exile) ter bobnar Dio Britto (Thorns Of Sin, ex-Disrupted Inc., ex-In Torment).

ZADNJE OBJAVE
Intervju
3. 12. 2021
Snovalci slovenske metal scene: Hemi
Recenzija
2. 12. 2021
Gutalax - The Shitpendables
Recenzija
1. 12. 2021
Viperstone - Planet Paranoia
Recenzija
30. 11. 2021
Temperance - Diamanti
Recenzija
29. 11. 2021
Gaahls Wyrd - The Humming Mountain (EP)
Intervju
26. 11. 2021
Snovalci slovenske metal scene: Marko Soršak – Soki
Recenzija
25. 11. 2021
Therion - Leviathan
Recenzija
24. 11. 2021
Motörhead - Everything Louder Forever (kompilacija)
KONCERTI & FESTIVALI
10. 12. 2021
Soen
TrainStation SubArt, Kranj
16. 12. 2021
Vader, Reject The Sickness, Mara
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
17. 12. 2021
Vader, Reject The Sickness, Mara
Orto Bar, Ljubljana
19. 12. 2021
Nightwish, Amorphis, Turmion Kätilöt
Stadthalle, Dunaj, Avstrija
24. 12. 2021
Within Destruction, Smrt Boga in Otrok, Neuromancer, In Heaven, Nomark
Orto Bar, Ljubljana
7. 1. 2022
The Canyon Observer, Snøgg
Klub Gromka, Metelkova, Ljubljana