VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
2. 12. 2021

Transport League so najavili evropsko turnejo z naslovom A Million Volt Kaiserschnitt (glej sliko), v okviru katere se bodo osredotočili na svoja zadnja dva albuma A Million Volt Scream in Kaiserschnitt. S slednjega je tudi pesem Atomic, katere videospot si lahko ogledate spodaj.

31. 8. 2021

Transport League so pretekli petek pri založbi Mighty Music izdali svoj deveti studijski izdelek z naslovom Kaiserschnitt, ki mu lahko v celoti prisluhnete spodaj.

24. 8. 2021

Transport League so nedavno objavili videospot za nov single in naslovno skladbo prihajajočega albuma Kaiserschnitt, ki izide 27. avgusta pri založbi Mighty Music. V omenjeni skladbi se jim je na gostujočih vokalih pridružil Christian Sture (H.E.A.L.).

27. 7. 2021

Grand Cadaver predstavljajo skladbo Reign Through Fire, prvi single s prihajajočega dolgometražnega albuma Into The Maw Of Death, ki bo izšel 29. oktobra pri založbi Majestic Mountain Records. Skladba bo na voljo tudi kot limitiran 7" single, ki na B-strani prinaša priredbo Nihilist/Entombed klasike Supposed To Rot, s katero so počastili spomin na preminulega LG Petrova.

Švedsko death metal superskupino sestavljajo kitarista Stefan Lagergren (The Grifted, ex-Tiamat, ex-Treblinka) in Alex Stjernfeldt (Novarupta, Let Them Hang), bobnar Daniel Liljekvist (Disrupted, ex-Katatonia), basist Christian Jansson (Pagandom, ex-Transport League) in vokalist Mikael Stanne (Dark Tranquillity, ex-HammerFall).

8. 6. 2021

Transport League predstavljajo besedilni video za single Me The Cursed s prihajajočega studijskega albuma z naslovom Kaiserschnitt, ki bo izšel 27. avgusta pri založbi Mighty Music.

13. 5. 2021

Transport League na ogled ponujajo videospot za nov single March, Kiss, Die, na katerem kot gostujoči vokalist sodeluje Sal Abruscato (A Pale Horse Named Death, ex-Type O Negative, ex-Life Of Agony). Omenjena skladba se nahaja na prihajajočem dolgometražnem albumu z naslovom Kaiserschnitt, ki bo izšel 21. avgusta pri založbi Mighty Music.

16. 4. 2021

Švedski groove metalci Transport League bodo 21. avgusta pri Mighty Music izdali album Kaiserschnitt. Gre za njihov deveti studijski album, na katerem bodo sledeči komadi:
Atomic
Criminal Energy
Me the Cursed
Nailsober
Titty Coma Status
Kaiserschnitt
March, Kiss, Die
Sound
Autumn Moon
Death Klinik
Unburden Woes

Avtorica: Tina Urek
18. 3. 2021

Transport League na čelu s pevcem in ustanoviteljem Tonyjem Jelencovichem (ex-B-Thong, ex-Angel Blake, ex-C-187, ex-Outshine, Death Destruction) predstavljajo videospot za povsem novo skladbo Criminal Energy. Gre za skladbo z njihovega novega studijskega albuma Kaiserschnitt, ki naj bi izšel letos poleti pri založbi Mighty Music.

15. 2. 2021

Švedska death metal superskupina Grand Cadaver je pretekli petek pri založbi Majestic Mountain Records izdala debitantski EP z naslovom Madness Comes.

Grand Cadaver je v začetku poletja 2020 ustanovilo pet glasbenikov, ki so vsi na švedski ekstremni glasbeni sceni dejavni že od njenega rojstva, od sredine 80. prejšnjega stoletja in naprej. Skupino sestavljajo basist Christian Jansson (Pagandom, ex-Transport League), kitarista Stefan Lagergren (The Grifted, ex-Tiamat, ex-Treblinka, ex-Expulsion) in Alex Stjernfeldt (Novarupta, Let Them Hang), bobnar Daniel Liljekvist (Disrupted, ex-Katatonia, ex-In Mourning) in vokalist Mikael Stanne (Dark Tranquillity, ex-HammerFall).

31. 3. 2020

Transport League predstavljajo videospot za priredbo 90s klasike Black Hole Sun, ki jo v originalu izvajajo grunge velikani Soundgarden.

 

 

19. 8. 2019

Švedska zasedba Transport League predstavlja videospot za komad Dawn Of Lucifer, ki se nahaja na prihajajočem albumu z naslovom A Million Volt Scream. Ta izide 30. avgusta pri založbi Mighty Music.

Avtorica: Tina Urek
4. 6. 2019

Transport League so objavili besedilni video za skladbo 1200 Goddamned s prihajajočega studijskega albuma A Million Volt Scream, ki bo izšel jeseni pri založbi Mighty Music.

11. 3. 2019

Švedska zasedba Transport League je posnela videospot za komad Monster Human, ki se nahaja na prihajajočem albumu z naslovom A Million Volt Scream. Ta bo izšel 30. avgusta pri založbi Mighty Music, na njem pa bodo sledeči komadi:

A Million Volt Scream 
1200 Goddamned 
Monster Human 
Dawn Of Lucifer
Vultures
Vanished Empire
Facedown Bondage
Slave In Orbit
Creature Grunts
Rabid Horizon

Avtorica: Tina Urek
6. 9. 2018

Transport League nameravajo v začetku novembra v Top Floor Studios v Gothenburgu na Švedskem pričeti s snemanjem novega albuma pod delovnim naslovom A Million Volt Scream. Za produkcijo albuma bo poskrbel Roberto Laghi (In Flames, LOK, Hardcore Superstar, Grand Magus, Raised Fist, Sonic Syndicate).

25. 7. 2017

Transport League so objavili videospot za novi single Destroy Rock City s prihajajočega albuma Twist And Shout At The Devil, ki izide ta petek pri Rodeostar Records/Soulfood Music.

KONCERTI & FESTIVALI
18. 5. 2024
Vratolom: Warm Up
Jalla Jalla Akc Metelkova, Ljubljana
18. 5. 2024
Ralu, Relentless Youth
Mladinski center Postojna, Postojna
18. 5. 2024
Undercode, Challenger
TrainStation SubArt, Kranj
19. 5. 2024
Seventh Station
Posavski muzej, Brežice
21. 5. 2024
Wolves in the Throne Room, Gaerea, Mortiferum
Arena, Dunaj
24. 5. 2024
2x Metallica v Münchnu
Olympiastadion, München, Nemčija