NAPOVEDNIK

24. 7. 2021

Trnovfest: Vulvathrone, VxPxOxAxAxWxAxMxC

Center slovanskih kultur France Prešeren, Ljubljana
Organizator: CSKFP

Vulvathrone
sobota, 24. julij ob 21:00

Sprijeni naklepi in nakane o ustanovitvi z vsakovrstnimi perverzijami navdahnjene skupine so bile osrednja tematika  prenekaterega z alkoholnimi hlapi prav nemilostno nasičenega večera, v katerih je skupina Vulvathrone s pijansko vehemenco radostno naznanjala dremotni težkokovinarski srednji skorajšnji prihod kultne pornogrinderske razturačine, kot ga Slovenija še ni videla.

V brlogu so se druga za drugo kotile kakofonične cvetke, atonalne viže in nebrzdane orgije, zato se je upa polna skupina godbenikov odpravila na neizmerno utrudljivo in duhamorno pot.
Kot štiriglava pošast smo igrali na mnogoterih koncertih in festivalih s skupinami kot so Dying Fetus, Napalm Death, Nile, Incantation, Abrasive, Sanatorium, Lividity itd.

Člani skupine:

Her Man - Vox, Guitar
Dr. Dr. Ek - Vox
Octopussy – Drums
Basturbator – BassVaginal penetration of an amelus with a musty Carrot (VxPxOxAxAxWxAxMxC)

Futa, futa, futa, grrr, grrr, grrr, bam, bam, bas, mal slama in mal techna… party hard people… Bi se lahko opisal stil te avstrijske gore grind zasedbe…. Ustanovni člani F. Stockreiter na vokalih, W. Ott na basu in W. Kniesek na kitari (vsi trije znani serijski morilci naše severne sosede) nastopajo brez bobnarja, saj jih je le ta že na začetku kariere zapustil, verjetno se je moral poskrit v kaki kleti (al pa ga je oče zaprl tja… to se še danes) - tako so se preostali trije odpravili in v najbližjem mediamarktu nabavili kar precej poceni ritem mašino, ki je od takrat zamenjala tolkača v zasedbi. Zasedba, je prepotovali že skoraj vse, če ne celo vse, evropske države in uspela zatresti vsako plesišče, kjer se je pojavila… MUST ATTEND EVENT!!!

F. Stockreiter – Vokal W. Ott – Bass W. Kniesek – kitara ritem mašina – bobni

SORODNE VSEBINE:
26. 7. 2021VxPxOxAxAxWxAxMxC / Vulvathrone / Reportaže
9. 12. 2019Vulvathrone Release Party / Reportaže
KONCERTI & FESTIVALI
24. 9. 2021
Hellsword, Challenger
Klub Gromka, Metelkova, Ljubljana
25. 9. 2021
ODPOVEDANO! Siderean, Assumption
Pruh, Svečina
25. 9. 2021
Unforgiven 4
Orto Bar, Ljubljana
25. 9. 2021
Morost, Agan
Mostovna, Nova Gorica
26. 9. 2021
Leechfeast, Left to Starve
Klub Gromka, Metelkova, Ljubljana
30. 9. 2021
Ambra, Hoba, Decair
Orto Bar, Ljubljana