NAPOVEDNIK

21. 3. 2023

Temperance – Meet & Greet

Ovedrive Glasbena šola, Šmartinska Cesta 32, Ljubljana
Organizator: Paranoid web-zine, Overdrive - Glasbena šola

Italijanski melodični metalci Temperance so v zadnjih nekaj letih postali pomemben del melodične metalske scene. Njihov uspeh je vse bolj odmeven. Ta odmev je bilo očitno slišati vse do Slovenije, saj nas bodo v letošnjem letu Temperance obiskali kar trikrat. Prvič nas bodo obiskali 3. marca 2023, v sklopu podpore koncerta finske kraljice simfoničnega metala, Tarje Turunen. 

To bo tudi prvi obisk Temperance v Sloveniji. Zato smo se pri Paranoidu odločili združiti moči z mlado glasbeno šolo Overdrive, ki vestno formira bodoče slovenske rockerje in metalce ter prirediti spoznavni dogodek s Temperance.

Na dogodku z uradnim naslovom "Temperance - Meet & Greet", se bosta predstavila kitarist in eden izmed treh vokalistov banda Marco Pastorino ter basist Luca Negro. Na dogodku bosta predstavila svojo karierno pot s Temperance, predvsem pa bosta delila informacije iz prve roke, kako poteka življenje na turneji, kako se vzpostavi stik z založbo, specifične posebne dogodke iz turneje in, kdo ve, morda bosta tudi kaj zaigrala in delila kak tehnični nasvet. Spoznali ju boste lahko v popolnoma drugi, bolj človeški luči... No, vsaj na tem dogodku. Zvečer vam bodo na odru prikazali svojo metalsko plat. 

Z velikim veseljem vam sporočamo, da sta se Marco in Luca odpovedala honorarju, saj jima je glavni cilj druženje! Za rezervacijo mesta je potrebno izpolniti prijavnico ter poravnati prispevek v višini 5 €, ki služi za prispevek k kritju stroškov povezanih z najemom prostora, kjer bo potekal dogodek.  Ostalo krijemo Paranoid in Overdrive! Obenem pa sporočamo, da bomo, v primeru večjega števila prijavljenih, rezervirali večjo dvorano zato, da dogodek izpeljemo v najboljši možni obliki.

Prijavite se lahko s klikom sem.

Mnogi bomo po dogodku oddtavali v Kino Šiška na koncert mogočne Tarje. Za več informacij o tem dogodku kliknite sem. Spomnimo, da je to tudi priložnost, da doživite Temperance v živo, saj bodo, skupaj s Serpentyne, otvorli Tarjin koncert.

Pridite številni, super bo!


SORODNE VSEBINE:
12. 7. 2011Paranoid Piknik Open Air / Novice
ZADNJE OBJAVE
Reportaža
27. 5. 2024
Steelfest Open Air 2024: predstavitev
Reportaža
27. 5. 2024
Seventh Station
Recenzija
24. 5. 2024
Iz ropotarnice: Gehenna - First Spell (EP)
Recenzija
23. 5. 2024
Dust Bolt - Sound & Fury
Recenzija
22. 5. 2024
Dwarrowdelf - The Fallen Leaves
Galerija
21. 5. 2024
Vratolom: Warm Up
Recenzija
21. 5. 2024
Helleruin - Devils, Death and Dark Arts
Recenzija
20. 5. 2024
Weedow - Weedow
KONCERTI & FESTIVALI
29. 5. 2024
Metallica
Ippodromo Snai La Maura, Milano, Italija
31. 5. 2024
Britof, Jegulja
Dvorana KS Podlubnik - Stara Loka, Škofja Loka
1. 6. 2024
Metallica
Magna Racino, Ebreichsdorf, Avstrija
1. 6. 2024
Payale Royale, July Jones
Cvetličarna, Ljubljana
4. 6. 2024
Rats Will Feast, Sociasylum, Smedja in Smetke, TupaTupaTam
TrainStation SubArt, Kranj
5. 6. 2024
Hard Charger, Saccage
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana