NAPOVEDNIK

21. 3. 2023

Temperance – Meet & Greet

Ovedrive Glasbena šola, Šmartinska Cesta 32, Ljubljana
Organizator: Paranoid web-zine, Overdrive - Glasbena šola

Italijanski melodični metalci Temperance so v zadnjih nekaj letih postali pomemben del melodične metalske scene. Njihov uspeh je vse bolj odmeven. Ta odmev je bilo očitno slišati vse do Slovenije, saj nas bodo v letošnjem letu Temperance obiskali kar trikrat. Prvič nas bodo obiskali 3. marca 2023, v sklopu podpore koncerta finske kraljice simfoničnega metala, Tarje Turunen. 

To bo tudi prvi obisk Temperance v Sloveniji. Zato smo se pri Paranoidu odločili združiti moči z mlado glasbeno šolo Overdrive, ki vestno formira bodoče slovenske rockerje in metalce ter prirediti spoznavni dogodek s Temperance.

Na dogodku z uradnim naslovom "Temperance - Meet & Greet", se bosta predstavila kitarist in eden izmed treh vokalistov banda Marco Pastorino ter basist Luca Negro. Na dogodku bosta predstavila svojo karierno pot s Temperance, predvsem pa bosta delila informacije iz prve roke, kako poteka življenje na turneji, kako se vzpostavi stik z založbo, specifične posebne dogodke iz turneje in, kdo ve, morda bosta tudi kaj zaigrala in delila kak tehnični nasvet. Spoznali ju boste lahko v popolnoma drugi, bolj človeški luči... No, vsaj na tem dogodku. Zvečer vam bodo na odru prikazali svojo metalsko plat. 

Z velikim veseljem vam sporočamo, da sta se Marco in Luca odpovedala honorarju, saj jima je glavni cilj druženje! Za rezervacijo mesta je potrebno izpolniti prijavnico ter poravnati prispevek v višini 5 €, ki služi za prispevek k kritju stroškov povezanih z najemom prostora, kjer bo potekal dogodek.  Ostalo krijemo Paranoid in Overdrive! Obenem pa sporočamo, da bomo, v primeru večjega števila prijavljenih, rezervirali večjo dvorano zato, da dogodek izpeljemo v najboljši možni obliki.

Prijavite se lahko s klikom sem.

Mnogi bomo po dogodku oddtavali v Kino Šiška na koncert mogočne Tarje. Za več informacij o tem dogodku kliknite sem. Spomnimo, da je to tudi priložnost, da doživite Temperance v živo, saj bodo, skupaj s Serpentyne, otvorli Tarjin koncert.

Pridite številni, super bo!


SORODNE VSEBINE:
KONCERTI & FESTIVALI
21. 3. 2023
Cancervo
Channel Zero, Metelkova, Ljubljana
21. 3. 2023
Archspire, Benighted, Psycroptic, Entheos
Arena, Dunaj, Avstrija
21. 3. 2023
Temperance – Meet & Greet
Ovedrive Glasbena šola, Šmartinska Cesta 32, Ljubljana
21. 3. 2023
Nightstalker, Torpedo Torpedo, Out Of Nothing
Escape, Dunaj, Avstrija
22. 3. 2023
Azaghal, Corpus Christii, Liber Null, Sidious
Escape, Dunaj, Avstrija
23. 3. 2023
Apocalyptica, Epica
Gasometer, Dunaj, Avstrija