NAGRADNE IGRE
Traja do: 28. 5. 2023
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NAPOVEDNIK

9. 8. 2022

Lamb of God, Kreator, Cattle Decapitation, Blood Incantation, Vended

Cvetličarna, Ljubljana
Organizator: Dirty Skunks

KREATOR & LAMB OF GOD skupaj z Cattle Decapitation, Blood Incantation, Vended avgusta zavzamejo Ljubljano!

Vstopnice je možno kupiti prek prodajnih sistemov On-Parole in Mojekarte.si.

Vstopnina: 42 evrov v predprodaji, 47 na dan koncerta

Join Dirty Skunks THRASH METAL mailing list.

Join Dirty Skunks DEATH METAL mailing list.


Metal napad na Ljubljano

Vsako leto je 9. avgust datume žalostne obletnice uporabe atomske bombe nad Nagasakijem. Letos bo 9. avgust drugačen – v Ljubljani se ima letos 9. avgusta zgoditi metal koncert, ki bo gotovo eksploziven kot atomska bomba, bo pa ga prihodnost gotovo pomnila v zelo dobri luči. Kaj dobri – vrhunski!

Ljubljansko Cvetličarno bo namreč obiskala turnejska karavana, ki jo bodo vodili nemški legendarni thrasherji Kreator in ameriški predstavniki novega vala metala, Lamb of God. Z njimi pa bo še nekaj skupin, ki jih je treba videti.

Kreator, kultni nemški thrasherji, se po skoraj 4 desetletjih delovanja ne ustavljajo. Močnejši kot kadarkoli prej bodo v Ljubljani predstavili najnovejši album Hate Über Alles, novo dozo družbene kritičnosti, poleg tega pa bodo Mille Petrozza in ostali zaigrali še železne hite, kot so Tormentor, Violent Revolution ipd. Kreator so pač bend, ki ga težki časi potrebujejo in ni boljše sprostitve kot Kreator moshpit.

A bo sploh možno ‘preživeti’ do nastopa glavne zasedbe, če tik pred njimi igrajo ameriški norci Lamb Of God, ki še vedno predstavljajo istoimenski album in seveda topovsko baražo hitov, kot so Sacrament, Now You’ve Got Something To Die For ipd. Virginijski kvintet je znan po svojih rušilnih nastopih in neverjetni energiji in definitivno se bo treba potruditi, da boste obstali do prihoda Kreator na oder.

Prava poslastica za ušesa bodo ameriški death metalci Blood Incantation, ki zadnja leta s svojim nenavadnim zvočnim pristopom do death metala burijo duhove in navdušujejo množice povsod po svetu, ter eni in edini temačneži Cattle Decapitation, ki veljajo za enega najbolj črnogledih, brutalnih in hitrih death metal bendov na svetu – še vedno predstavljajo vrhunski opus nihilis, Death Atlas.

Največje presenečenje pa gotovo predstavljajo ameriški moderni metalci Vended, ki jih vodi Griffin Taylor, sin pevca zasedb Slipknot/Stone Sour, Coreya Taylorja, v zasedbi pa je prav tako sin ustanovnega člana zasedbe Slipknot, Shawna ''Clowna'' Crahana, Simon Crahan.

Vstopnice za atomski napad na Cvetličarno v Ljubljani, ki se bo zgodil 9. 8. 2022, lahko nabavite prek sistemov Mojekarte.si in On-parole!

SORODNE VSEBINE:
ZADNJE OBJAVE
Recenzija
1. 6. 2023
Overkill - Scorched
Galerija
31. 5. 2023
Toadeater / AYD
Paranoida
31. 5. 2023
Iz zakladnice: Ali bom čez 20 let lahko šel na koncert Judas Priest?
Galerija
30. 5. 2023
Iron Maiden / The Raven Age
Reportaža
30. 5. 2023
British Lion / DarkTribe
Reportaža
30. 5. 2023
Iron Maiden / The Raven Age
Galerija
29. 5. 2023
British Lion / DarkTribe
Reportaža
29. 5. 2023
Iron Maiden
KONCERTI & FESTIVALI
2. 6. 2023
Mötley Crüe, Def Leppard
Letališče Letnany, Praga, Češka
2. 6. 2023
The Mentors, Mass Crysis
Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor
2. 6. 2023
Testament, Voivod
Kino Šiška, Ljubljana
3. 6. 2023
Seventh Station, Maja Tomić
Mladinski center Brežice, Brežice
3. 6. 2023
Repetitor
Hangar Bar, Izola
3. 6. 2023
Vratolom 2023
Plaža Žlajfer, Velenje