Na današnji dan
1954
Rodi se Bob Rock, ki pozneje poskrbi za produkcijo najbolj znanih albumov Metallice, Mötley Crüe in drugih
NAGRADNE IGRE
Traja do: 14. 4. 2024
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

17. 4. 2014

Metal Koroška 2000

Za šestimi gorami in šestimi vodami je v šestem kraljestvu z desne živel pogumni vitez. Njega kovinski oklep je bil bleščeč, njega meč daljši kot DeMaiov, obkrožalo pa ga je več lepotic, kot jih je moč našteti čakajoč v vrsti v lekarni naslednje jutro po koncertu Steel Panther.
A vse to mu ni bilo dovolj, kajti še nikoli ni imel prilike okusiti dušenih zmajevih testisov v korenčkovi omaki. Preostalo mu ni drugega, kot da se odpravi v najbližjo votlino in si upleni zmaja. Toda votlina je bila prazna, naslednja prav tako, pa naslednja in naslednja in tako naprej. Tako je prepotoval mnogo dolin in hribovij, premagal je pripeko, nevihto in žled ter končno prispel do votline, iz katere je vel vonj po gnijočem drobovju in žveplu – dvoma ni bilo, tam je prebival zmaj. Zagnal se je vanjo s pogumom Hammerfall in hitrostjo Dragonforce ter z enim zamahom pokončal krvoločno zver. Zmaj je namreč takrat ravno spal. Istočasno je tri kraljestva stran Luca Turilli iz neznanega razloga potočil solzo.
Vitez se je sklonil, da bi prevzel svojo nagrado, a med plemenitim dejanjem ga je nekaj zmotilo. Točno vmes med obema testisoma je namreč naletel na trd predmet, vendar ne tistega, ki bi ga na pošasti moškega spola pričakoval. Ogledal si je čudno stvar in ugotovil, da gre za proizvod pradavne mitološke tehnologije, imenovan videokaseta, ki je v tem pregrešnem predelu ob-tič-al bogsigavedi kdaj. Z zanimanjem v očeh je nenavadni predmet pospravil v boršo, si prilastil še težko priborjene dragulje ter se odpravil nazaj domov.
Odločil se je, da mu bo ogled tega videoposnetka v prav poseben užitek. Na mizo si je dal pripraviti vroč obrok, pod mizo pa vročo felacijo. Pritisnil je »play« in že nekaj sekund kasneje ugotovil, da pravzaprav gleda Paranoidovo video reportažo s festivala Metal Koroška 2000, zaklad, že na veke izgubljen. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je bil to najbolj orgazmičen večer njegovega življenja.
Taisti videoposnetek, iz naftalina povlečen in v spletni medij preobražen, si lahko ogledate spodaj, vabimo pa vas, da preberete tudi našo reportažo v obliki članka ali pregledate manjši nabor fotografij v naši galeriji.
Posnetek zajema nastope in intervjuje s skupinami Sabaium, Prospect, Giljotina, Abattoir in Curse Of Instinct. Nostalgiki in vsi ostali, uživajte v ogledu! /J.G./

SORODNE VSEBINE:
23. 6. 2004Metal Koroška / Novice
28. 5. 2004Metal Koroška 2004 / Novice
20. 6. 2003Metal Koroška / Novice
10. 10. 2001Metal Koroška 2001 / Novice
9. 9. 2001Razpis Metal Koroška 2001 / Novice
KONCERTI & FESTIVALI
19. 4. 2024
Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators, Mammoth WVH
MVM Dome, Budimpešta, Madžarska
19. 4. 2024
Metal Fusion: Sakrabolt, Corpse Grinder, Force of Impact
Mladinski center Zagorje ob Savi
19. 4. 2024
Diocletian, Sitis, Snøgg, Häxänking
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
19. 4. 2024
Mary Rose, Cowboys from Hell
Klub Jedro, Medvode
19. 4. 2024
Smedja in Smetke, Rogna, Dead Corcoras
Mostovna, Solkan, Nova Gorica
20. 4. 2024
Schirenc plays Pungent Stench, Dickless Tracy, Behind the Rails
JUZ Wolfsberg, Avstrija