Na današnji dan
2013
Umre Jeff Hanneman, kitarist in ustanovni član zasedbe Slayer
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

17. 4. 2015

Brezno in ShadowIcon v Kadilnici Of Death

Dirty Skunks sporočajo: »Orto Bar bosta 23. aprila, v obdobju tradicionalnega Orto Festa, obiskali dve skupini, ki sicer prihajata iz različnih žanrov, a ju združujejo elementi, ki bi jih v glasbenem smislu lahko opisali kot »epski«.
Folk metalci Brezno so po temeljitem prestrukturiranju postave med letoma 2010 in 2011 z mirnih melodij prešli na udarnejše, ostrejše riffe, pospremljene z izmenjevanjem čistih moških in ženskih vokalov z renčanjem in rjovenjem, za dodatno atmosfero pa skrbijo klaviature. Dokaz bandovega razvoja je njegov studijski prvenec z naslovom Kri, ki je izšel konec lanskega leta in bo dodobra predstavljen na koncertu v Kadilnici Of Death.
ShadowIcon prisegajo na orkestralne prijeme simfoničnega power metala. Tako kot Brezno so tudi oni konec lanskega leta izdali nov plošček, in sicer EP z naslovom Smoke and Mirrors, ki si utira pot do ušes vedno večjega kroga poslušalcev.
Če ste ljubitelji mešanice spevnih vokalov, nalezljivih melodij, žagajočih kitar in udarnih bobnov, potem bo ta koncert prava poslastica za vas! Vstopnina znaša standardne 4 € oziroma brezplačno s člansko izkaznico! Kadilnica bo kot ponavadi svoja peklenska vrata odprla ob 21h, koncert v zgornji dvorani lokala pa se bo začel kmalu zatem! /J.G./

Razpored:
21:20 vrata
21:45 ShadowIcon
22:45 Brezno
KONCERTI & FESTIVALI
2. 5. 2024
Sedem Minut Strachu, Usnu?, Urethra
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana
3. 5. 2024
Heavy Psych Sounds Fest Italy 2024
Teatro Miela, Trst, Italija
3. 5. 2024
Keep of Kalessin, Hate, Kamra
TrainStation SubArt, Kranj
3. 5. 2024
Negative Slug, Her Highness, Béton Brut
Dva Osam, Zagreb, Hrvaška
3. 5. 2024
Angel’s Ex, Defy
Orto Bar, Ljubljana
4. 5. 2024
Bell Witch, The Keening
AKC Attack, Medika, Zagreb