Na današnji dan
1983
Anvil izdajo svoj tretji album Forged in Fire
NAGRADNE IGRE
Traja do: 14. 4. 2024
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

19. 5. 2010

Master Magazin

Uredništvo Master Magazina sporoča: "Gospodarska kriza in ostale neprijetnosti, ki le-to spremljajo, so udarile tudi po slovenskem najglasnejšem metal časopisu, Master Magazinu. Ker pa se niti malo nočemo sprijazniti z usodo, ki je zadela večino, če ne celo vse slovenske alternativne glasbene časopise (zadnji med njimi je bil RSQ), smo se odločili za krajšo pavzo, znotraj katere bomo z natančnim premislekom, načrti in reorganizacijo omogočili obstoj Master Magazina.
Negativni udarec nas je doletel praktično čez noč, rešitve pa ni tako hitro mogoče najti, zato bomo primorani izid 11. številke prestaviti na 20. junij in – ironično, a žal – zato ne bomo izšli ta četrtek, 20. maja 2010.
Kot veste, se je to zgodilo prvič in potrudili se bomo, da tudi zadnjič in nikoli več. V času reorganizacije bomo pridno in dalje nabirali gradivo (medtem smo že imeli pripravljene intervjuje s Soulfly, Enthroned, Sabbaton, kuhanje s Howl, pogovor s Henryjem Veggianom, vpogled v Zver znano kot Angelo Gossow, na tone recenzij in nekaj reportaž in še marsikaj), hkrati pa vas bomo prek strani Master Magazina, Paranoid Webzina, Facebooka in MySpacea obveščali o nadaljnjem razvoju dogodkov.
Hkrati bodo danes oz. jutri naložene tiste strani, ki smo jih res že uredili in s tem dokaz, da je vmes res prišla ''višja sila'' in da seveda ne mislimo s stvarjo prenehati. Naložene bodo v obliki PDF-ja na strani www.mastermagazin.si!
Naročniki bodo obvestila prejeli po pošti na naslov, kamor jim pošiljamo časopise, poskrbeli pa bomo tudi za vse morebitne ukrepe v zvezi z naročanjem, podaljšanjem ali prekinitvijo naročništva na podlagi želje vsakega naročnika posebej.
Žal prvega rojstnega dne ne bomo mogli proslaviti 20. maja 2010, ampak šele mesec dni kasneje. Do takrat pa se vam zahvaljujemo za vso podporo in razumevanje! Vidimo se na koncertih, beremo se kmalu!
Za vsa morebitna vprašanja prosim pišite na narocnine@mastermagazin.si, gotovo pa boste novo številko v roki držali 20. junija in 20. avgusta 2010, tako kot je bilo prvotno mišljeno!

Metalsko uredništvo Master Magazina"
/I.C./
SORODNE VSEBINE:
20. 5. 2010Master Magazin / Novice
18. 6. 2009Nova številka Master Magazin / Novice
22. 5. 2009Master Magazin Release Party / Novice
KONCERTI & FESTIVALI
13. 4. 2024
Eruption, Necrosophy, Xenogod
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
13. 4. 2024
Claustrum, Intoxichate, Gastritis
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana
13. 4. 2024
Metal razpaljotka: Fanteria di prima linea, Spirits of Stygia
Baza 13, Kočevje
13. 4. 2024
Riot Squad, La Squadra Demolizioni, Exit Catacomb
Bizarnica pri Mariči, Metelkova, Ljubljana
14. 4. 2024
Finntroll, Suotana, Metsatöll
Vintage Industrial Bar, Zagreb, Hrvaška
16. 4. 2024
Inquisition, Demonical
Orto Bar, Ljubljana