Na današnji dan
1996
Manowar izdajo svoj osmi album Louder than Hell
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

21. 11. 2022

Znana nova lokacija festivala MetalDays!

Včeraj je postalo uradno, da je Velenje nov dom festivala MetalDays: »Po dolgih letih iskanja nove lokacije, ki bi ustrezala tako edinstvenemu in unikatnemu dogodku, kot je festival MetalDays, organizatorji festivala potrjujejo selitev na lokacijo parka Vista na Velenjsko jezero. Organizatorji festivala MetalDays spremljajo projekt izgradnje parka Vista že od samega začetka in nad načrtovanjem projekta ter predvsem nad tem, kako je projekt na koncu tudi uresničen in udejanjen v praksi, ne skrivajo navdušenja. Velenje s svojo infrastrukturo ponuja odlične možnosti za razvoj festivala MetalDays, ki bo tako postala še močnejša, bolj obiskana in privlačnejša destinacija za vse metalce s celega sveta, hkrati pa bo s svojo ponudbo in gostoljubjem zadovoljila še tako zahtevnega gosta.

Festival MetalDays bo tradicionalno potekal cel teden, od 31. julija do 5. avgusta 2023, na 5 festivalskih odrih bo nastopilo 133 zasedb. Festival bo nudil tudi možnost zgodnjega prihoda, in sicer že od 27. julija dalje, z obveznimi glasbenimi nastopi prav vsak dan. Prvi nastopajoči so bili že objavljeni in nabor nastopajočih že zdaj zgleda naravnost osupljiv: mogočni Helloween, Anthrax s svojo 40. obletnico, Heaven Shall Burn, In Flames, Kreator, At the Gates, Paradise lost, Kataklysm, Beartooth, I am Morbid, Tesseract in mnogi drugi se bodo organizatorjem in obiskovalcem pridružili na tem edinstvenem dogodku v zgodovini festivala: MetalDays 2023 Restart Edition.«

Zgoraj naštetim nastopajič so bili včeraj dodani še Napalm Death, Vital Remains, Orbit Culture, Usa Unto Others in The Voynich Code. Vstopnice so na voljo na uradni spletni strani organizatorja.

SORODNE VSEBINE:
11. 8. 2023MetalDays 2023, 4. dan / Reportaže
KONCERTI & FESTIVALI
29. 4. 2024
Wizard Master, Chains
Channel Zero, Metelkova, Ljubljana
30. 4. 2024
The Ossuary, Motorowl, Wizard Master, Chains
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
2. 5. 2024
Sedem Minut Strachu, Usnu?, Urethra
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana
3. 5. 2024
Heavy Psych Sounds Fest Italy 2024
Teatro Miela, Trst, Italija
3. 5. 2024
Keep of Kalessin, Hate, Kamra
TrainStation SubArt, Kranj
3. 5. 2024
Negative Slug, Her Highness, Béton Brut
Dva Osam, Zagreb, Hrvaška