Na današnji dan
1996
Manowar izdajo svoj osmi album Louder than Hell
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
29. 9. 2009
Oglejte si prvo spletno dražbo na Paranoidu, ki jo pripravlja ekipa P:O:A v sodelovanju s Šlosartom.
28. 9. 2009
Hvala vsem (bandom in publiki), ki ste se v soboto udeležili prvega Paranoid Open Air benefita, hkrati pa vas vabimo v Kranj, kjer bodo v četrtek pred rock barom DownTown nastopili Gonoba, Scepsis, Use Less in Armaroth. Posebna zahvala pa gre tistim, ki ste prispevali prostovoljne prispevke in Šlosartu, ki je prispeval tri METAL izdelke, ki bodo kmalu na prodaj na licitaciji na Paranoidu. /ekipa POA/
Avtor: ekipa POA
4. 6. 2009
Organizatorji sporočajo, da je pričetek sobotnega Kranj Metal Festa predviden točno ob 20:00, ko bodo na oder kot prvi stopili Armaroth, sledili pa jim bodo Raven Death, Atrum Inferum, Gonoba, Sarcasm in Amber Lilies.
Na festivalu bo tudi otvoritev razstave unikatnih jeklenih izdelkov kolektiva ŠlosarT, ki deluje od leta 2007, inspiracijo pa črpajo iz raznih fantazijskih knjig in filmov ter srednjega veka. Prav tako jih navdihuje underground subkultura, saj so aktivni pripadniki metal, hardcore, punk in sk8 scene. Dejanski proces izdelave od začetka do konca nastaja po lastni domišliji in iznajdljivosti. Pri izdelavi uporabljajo kovaške, varilne in inštalacijske tehnike ter osnovna orodja ključavničarstva. Izdelujejo tudi po naročilu in osnovni ideji naročnika, odprti pa so seveda tudi za različna sodelovanja v obliki kreativnih delavnic. Vodja projekta ŠlosarT je Rok Capuder (Mrzloba), njegova "pomočnika" pa sta Rok Debeljak (Pex) in Jernej Pleš (Flesh).
13. 10. 2008
Danes se v Ljubljani na Trubarjevi 55 odpira (anti)fashion trgovina z oblačili, obutvijo in dodatki Kult (extravagant, avandgarde, metal, gothic, dark, HC, punk, EMO,...). Otvoritev bo spremljala tudi razstava Šlosart, katere idejni vodja je Rok iz banda Gonoba, ki o svojem delu pravi: "Gre za unikatne jeklene izdelke večjih in manjših dimenzij, pri katerih se uporablja umetniški pridih. Zadeva se je razvila v letu 2007, vendar ideja je obstajala že več let, saj smo s prijatelji imeli ogromno idej, ki bi jih bilo škoda pozabiti in ne uresničiti. Inspiracija se črpa iz raznih fantazijskih knjig in filmov ter srednjeveških časov, saj smo kot ljubitelji srednjega veka in simpatizerji J.J.R. Tolkiena podvrženi tovrstnim stvarem. Prav tako pa pa nas navdihuje underground subkultura, saj smo aktivni pripadniki metal, HC, punk in sk8 kulture."
KONCERTI & FESTIVALI
29. 4. 2024
Wizard Master, Chains
Channel Zero, Metelkova, Ljubljana
30. 4. 2024
The Ossuary, Motorowl, Wizard Master, Chains
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
2. 5. 2024
Sedem Minut Strachu, Usnu?, Urethra
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana
3. 5. 2024
Heavy Psych Sounds Fest Italy 2024
Teatro Miela, Trst, Italija
3. 5. 2024
Keep of Kalessin, Hate, Kamra
TrainStation SubArt, Kranj
3. 5. 2024
Negative Slug, Her Highness, Béton Brut
Dva Osam, Zagreb, Hrvaška